«Estàs igual!», el nou programa de TV3 que viatja al passat a partir d'una foto

?El presentarà cada dijous l'actriu Cristina Brondo i rememorarà moments de diverses persones

13.09.2017 | 06:51
La presentadora del nou programa, Cristina Brondo.

A partir de demà, els espectadors de TV3 podran veure el programa Estàs igual!, una de les novetats de la nova temporada de la cadena. Estarà presentat per l'actriu Cristina Brondo i tindrà com a fil conductor una imatge del passat entre un grup d'amics, que ara es retrobaran per repetir la mateixa instantània.

Més enllà de la foto, el programa s'endinsarà en les històries personals de cada personatge i en el moment que van viure plegats. «El programa beu de la nostàlgia, però també mira cap al futur dels protagonistes», va explicar Manu Menéndez, el director de la nova producció. Després de les seves interpretacions a sèries com Poblenou o Rosa, Cristina Brondo tornarà a la televisió pública catalana amb un paper diferent, però sense deixar de banda «les històries i les emocions» del món artístic.

El nou programa, que s'inspira en el format de Get the Picture de la televisió danesa, s'emetrà cada dijous després del Polònia a les 22.35 hores i comptarà amb un total de 13 capítols. En cadascun d'ells, la presentadora descobrirà una experiència vital d'algun dels personatges i l'ajudarà a retrobar-se amb les persones amb qui la va viure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema