La plataforma Netflix posa avui a disposició dels seus clients Wormwood, una sèrie documental firmada per Errol Morris i protagonitzada per Peter Sarsgaard, que segueix els passos d'un home que s'enfronta a tots els entrebancs per treure a la llum la veritat sobre la mort del seu pare.

Dirigida pel trencador cineasta Errol Morris, Wormwood explora els límits del coneixement sobre el passat i fins on podem arribar en la nostra recerca de la veritat. Una història sorprenent i en evolució sobre la recerca d'un home de 60 anys per identificar les circumstàncies que envolten la misteriosa mort del seu pare. Combinant una actuació virtuosa de Peter Sarsgaard amb el llegendari estil d'entrevista de Morris, la producció examina aquest cas des de tots els angles possibles, i posa l'espectador cara a cara enfront d'alguns dels secrets més foscos dels Estats Units.

Wormwood estableix un nou estàndard per al cinema de no ficció i reflecteix el treball més intel·ligent de Morris fins al moment. Una història original de Netflix explicada en 6 capítols està produïda en col·laboració amb Fourth Floor Productions i Moxie Pictures.

«Ultimate Beastmaster»

Wormwood no serà l'única estrena que els usuaris de Netflix podran gaudir a partir d'avui. La plataforma també estrena la segona temporada d' Ultimate Beastmaster, el concurs extrem que compta amb l'al·licient de la participació d'un equip espanyol i els presentadors Paula Vázquez i Saül Craviotto. Més de cent concursants d'Espanya, França, Itàlia, Xina, Índia i els Estats Units, «als quals se sumen els amfitrions de Corea del Sud, Mèxic i el Brasil, que afegiran comentaris sobre la competència i culminaran en nou versions locals» conformen aquest segon lliurament.