Totes les temporades de Nurse Jackie estaran disponibles sota demanda a partir de dilluns que ve, 1 de gener. Aquest títol s'uneix a altres sèries de Showtime completes a Movistar, com Californication o Dexter.

Nurse Jackie també tindrà la seva emissió lineal a Movistar Series (dial 11) a partir de gener.

Nurse Jackie és una comèdia negra de Showtime ambientada en un bulliciós hospital de Nova York. Jackie Peyton és una infermera veterana, efectiva, directa, pràctica i incansable en la feina diàri. Però també és una mentidera empedreïda i una addicta als narcòtics, sense els quals sent que és incapaç d'aguantar l'intens ritme de treball.

Els seus mètodes, en moltes ocasions fora dels límits de la política de l'hospital, provoquen situacions complicades, tant en la feina com en el seu àmbit personal.

El drama es barreja amb l'humor més negre i la ironia.

Creada per Evan Dunsky ( CSI), Liz Brixius ( Go On) i Linda Wallem ( Aquells meravellosos 70) i protagonitzada per Edie Falco, coneguda sobretot pel seu paper de Carmela Soprano a Los Soprano. El primer episodi de Nurse Jackie va ser el més vist de la història de Showtime.

La tònica general de Nurse Jackie és l'humor, però és un humor límit que juga molt de prop amb el drama i tracta temes de pes: l'addicció, la depressió, la infidelitat, la malaltia, el divorci, la maternitat...

Va ser guanyadora de 5 premis Emmy, incloent millor actriu de comèdia per Edie Falco, i millor actriu de repartiment per a Merritt Wever. També va ser nominada a 5 Globus d'Or.

L'antiheroïna

Jackie és cínica, de caràcter fort, pràctica, no perd el temps i no es permet semblar vulnerable, sempre mostra el seu costat més dur. Tot és una façana per amagar els veritables problemes que hauria d'afrontar: el seu divorci, la sensació de fracàs com a mare, la drogoaddicció.

Edie Falco porta tot el pes de la sèrie, però els seus companys de repartiment són fonamentals per completar-la com a personatge principal.