Oriol Pla, Aura Garrido, Jesús Carroza i Karra Elejalde encapçalen l'elenc d' El día de mañana, la nova sèrie de producció pròpia que Movistar ja ha començat a rodar en diversos escenaris de la ciutat de Barcelona. Dirigida per Mariano Barroso, aquesta ficció constitueix un retrat generacional basat en la multipremiada novel·la homònima de l'escriptor Ignacio Martínez de Pisón. La sèrie, una producció original de Movistar + en col·laboració amb MOD Pictures, constarà de sis episodis i s'ambienta en la Barcelona dels anys 60 i 70, segons ha informat la plataforma.

Oriol Pla ( Incerta glòria) dona vida a Justo Gil, un jove inquiet i ambiciós que arriba a la pròspera Barcelona dels 60, sense res a les butxaques i disposat a convertir-se en un home d'èxit. La ciutat, en ple viratge cap a la modernitat, sembla el lloc ideal per llaurar-se un futur. En la seva carrera cap al cim, la vida de Justo es creuarà amb la de Carme Román, interpretada per Aura Garrido ( El Ministerio del Tiempo), una jove aspirant a actriu amb la qual iniciarà una història d'amor.

Jesús Carroza ( La Peste) és Mateo Moreno, un jove inspector unit a Justo per una estranya amistat. Mateo treballa a les ordres del comissari Landa -paper al qual dona vida Karra Elejalde ( Airbag, Ocho Apellidos Vascos)-, un policia de la vella escola tan brutal com metòdic.