Edha, la sèrie de 13 capítols creada, dirigida i produïda per Daniel Burman del Grup Mediapro per a la plataforma Netflix, s'estrenarà a tot el món el proper 16 de març. En ella hi apareix el model i actor gironí Andrés Velencoso, que encarnarà a Teo, el convencional model de la visionària dissenyadora Edha (Joana Viale).

Aquesta és una dramàtica sèrie de suspens ambientada en el món de la moda de Buenos Aires. La química entre els dos protagonistes inspira la dissenyadora Edha a crear una al·lucinant línia de moda masculina, però els plans ocults de Teo posaran en marxa una sèrie de traïcions que farà que els seus mons es desplomin.

Netflix va celebrar aquesta setmana el llançament de la seva primera sèrie original argentina Edha, que va comptar amb l'assistència dels protagonistes: Juana Viale, Andrés Velencoso, Pablo Echarri, Delfina Chaves, Sofia Gala Castiglione, Flavio Mendoza, Daniel Hendler, Daniel Pacheco i tot l'elenc al costat del creador i director Daniel Burman i el vicepresident de Continguts Internacionals de Netflix, Erik Barmack.

Burman és un dels grans talents que s'ha sumat a la llista de professionals que integren l'àrea internacional de continguts de Mediapro, entre els quals també destaquen Ran Tellem, creador de concursos tan coneguts com Boom i Ahora caigo i productor executiu de Homeland, o Stephen Johnstone. La integració de Burman al Grup Mediapro ha marcat el naixement d'un dels hubs de continguts audiovisuals més importants en parla hispana.

Actualment, el grup Mediapro té en marxa amb la sèrie Edha cinc grans produccions internacionals per a grans operadors: Six Dreams, que pròximament s'estrenarà a Amazon, El fútbol no es así per a DirecTV, la tercera temporada de Vis a Vis per a FOX i la segona temporada de The Young Pope per a HBO. A més destaquen per a Netflix les produccions Fe de etarras i Una y no más de Joaquín Reyes.