El pròxim 6 de maig es compliran quatre dècades de l'arribada de Josep Lluís Núñez a la presidència del F.C Barcelona. Núñez, empresari lligat a la construcció, en va ser 22 anys president i el seu mandat va marcar una època, amb moltes llums però també amb algunes ombres. Per repassar els anys que Núñez va ocupar el càrrec de president del club blaugrana, TV3 emet aquesta nit Marcats per Núñez, un documental de producció pròpia que repassa la seva etapa al club amb testimonis de personatges que l'han conegut.

Exjugadors com Hristo Stòitxkov o Bernd Schuster; ex entrenadors com Louis van Gaal o Valero Rivera; periodistes com Lluís Canut, Antoni Bassas o José María García; exrepresentants de jugadors com Josep Maria Minguella; o humoristes com Carlos Latre i Manel Fuentes recorden la figura de l'expresident de l'entitat, sota el mandat del qual, el Barça va conquerir, l'any 1992, la seva primera Lliga de Campions, amb Johan Cruyff com a entrenador.

El programa també mostra el llegat de Núñez i el record que en poden tenir les noves generacions. A més de la seva faceta com a màxim mandatari blaugrana, Marcats per Núñez incideix en el personatge públic que va generar moltes imitacions, en la seva manera de parlar i en alguns trets de la seva personalitat.