"Roseanne", el nou espectacle de la temporada televisiva, va ser cancel·lat per ABC arran d'un tuit de l'estrella Roseanne Barr fent uns comentaris racistes a les xarxes socials sobre un membre de l'administració Obama.

"La declaració de Twitter de Roseanne és repugnant i incompatible amb els nostres valors, i hem decidit cancel·lar el seu espectacle", va dir Channing Dungey, president d'ABC Entertainment, en un comunicat.

Barr va reaccionar en resposta a un tweet sobre Valerie Jarrett, un assessor d'Obama entre el 2009 i el 2017. L'actriu va tuitar que sobre Jarrett: "Els germans musulmans i el Planeta del Simis han tingut un fill."

"Em disculpo a Valerie Jarrett ia tots els nord-americans", va haver-se de retractar Barr.

Barr, de 65 anys, ha utilitzat repetidament Twitter com una plataforma per als seus punts de vista polítics, incloent el seu disgust per la família Clinton. Això ha creat mals de cap per a l'ABC de la Walt Disney Company.

El programa, que presenta Barr interpretant a Donald Trump, és un ressorgiment de la seva sitcom que va debutar als anys vuitanta. Va sortir de l'aire el 1997.