Joc de cartes es trasllada aquesta nit, a partir de les 22.35 h a TV3, a l'Empordà per trobar el millor restaurant en una casa pairal de la zona. Marc Ribas presentarà Eduard Casadellà, copropietari de Can Casadellà, una masia catalogada com a patrimoni històric de Catalunya. També es trobarà amb Maria Antònia Rubio, propietària de La Riera, que presentarà una cuina catalana d'autèntiques arrels empordaneses. Aniran fins al poble medieval de Sant Feliu de Boada per conèixer Adrià Rubio, copropietari de Cal Gall, que proposarà el seu particular concepte «glocal», fusió entre global i local. I pararà en una masia de l'any 1878 a Sant Martí d'Empúries. En aquest lloc privilegiat del cor de l'Empordà serà Francesc Vázquez qui presentarà el seu restaurant, El Mesón del Conde.

Aquesta setmana, el presentador del programa donarà a un dels restaurants el Segell Blau, que atorga Agbar, i determinarà quin és el restaurant més sostenible. Tot seguit, es podrà tornar a veure el programa que busca el millor restaurant dins d'una masia al centre de Catalunya

Joc de cartes és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador de cada edició s'emporta un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.