La Generalitat ha adjudicat per 41,3 milions la construcció i la futura explotació del Parc Aeroportuari i Logístic del CIM la Selva a la UTE formada per Hotels Rosinc del Grup Prestig, Proinosa, Gestió i Serveis Trade Center i Iter Metropolità.

El nou complex acollirà els serveis de restauració i hostaleria, així com 6.000 metres quadrats d'oficines i una àmplia zona comercial i d'aparcament, que generarà en global més de 400 nous llocs de treball i aportarà un valor afegit a aquesta àrea.

La iniciativa, que suposarà una inversió pròxima als 41,3 milions, és pionera en la implantació del model de ciutat aeroportuària en els aeroports regionals a tot Espanya, amb l'objectiu de crear noves àrees d'activitat a l'entorn d'infraestructures estratègiques. Està previst que les obres, que es duran a terme en dues fases, comencin durant el 2009 i es completin en un termini d'uns 4 anys.

El Parc se situarà en una parcel·la de 33.992 metres quadrats davant de la carretera N-156 d'accés a l'aeroport. En la primera fase de les obres, es construirà un hotel de 3 estrelles de 6 plantes i 128 habitacions que donarà servei als viatgers de l'aeroport de Girona i la construcció d'un nou edifici d'oficines amb 6.000 m2 per acollir despatxos i serveis empresarials. També es construirà una nova àrea d'aparcament, amb unes 350 places per a l'estacionament dels vehicles dels usuaris de les instal·lacions del CIM i l'aeroport de Girona, i una nova gasolinera.

Aquesta primera fase, que s'iniciarà a principi de l'any que ve, es completarà en uns dos anys i després s'iniciarà la segona fase, en la que es construirà un tercer edifici, i una nova àrea de serveis amb espais oberts, passejos i camins per als vianants, també amb uns 24 mesos d'execució.

En el marc d'aquest projecte, Cimalsa està executant la urbanització interna de la parcel·la i una rotonda d'accés. En total la inversió pública prevista per urbanitzar i dotar dels serveis és de 9,8 milions, dels quals 1,3 han estat aportats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

El CIM la Selva, amb 22,5 hectàrees, és una plataforma destinada al desenvolupament d'activitats logístiques vinculades al transport, paqueteria, distribució i emmagatzematge, situada entre Vilobí ?d'Onyar i Riudellots de la Selva, al costat de l'aeroport.

En l'actualitat ja s'han instal·lat 15 empreses com DHL, Shencker Logistics, Grup Logístic Villarroya, TDN, Transports Blanch o Translink.