Els Reis van tenir temps de visitar tots els racons, fins i tot els més estranys per portar la felicitat als més menuts. A Blanes i Lloret, per exemple, van ser rebuts per centenars de nens i nenes. Els tres Reis varen arribar enguany al Port de Blanes i no a Sa Palomera com l'any passat, que pels efectes del temporal marítim ha estat impossible repetir. Abans de començar la cavalcada es van estar al port durant dues hores recollint les cartes dels Reis. I en acabat des del moll. A Lloret de Mar van sortir de la zona de les pistes d'atletisme i van fer el tradicional itinerari pels carrers del centre del poble fins arribar a la plaça de la vila, com és ja habitual.

Els tres reis mags en el seu recorregut per Olot van comptar amb el suport de la caramelera reial que va repartir dolçaines entre els petits. També va haver-hi malabaristes del foc, cuiners, carboner, mags, abanderats, carters, i patges.

A Salt la comitiva tenia uns vestits molt lluïts, i anaven liderats pels cavallets de Salt. L'alcaldessa, Iolanda Pineda, va aprofitar la presència de Ses Majestats per lliurar-los una carta on demana una nova piscina municipal i un camp de gespa artificial a la zona de les Guixeres. I també, a l'Empordà, els Reis van desembarcar a dos quarts de set de la tarda per mar a la plajta, l'antic port de l'Escala. Van saludar tots els petits que els esperaven a la sorra. Els cavalls els van transportar pel nucli antic. A Roses i Castelló els Reis també van arribar carregats de regals i van voler fer un recorregut pels carrers principals per saludar els més petits. A Castelló es van desplaçar pels dos nuclis, Empuriabrava i el Centre Històric.

A Figueres els Reis van aparèixer en una comitiva centrada en diferents carrosses culturals on es podia divisar el submarí de Narcís ?Monturiol (invent del qual s'està celebrant el seu centenari) o objectes de Leonardo da Vinci, entre altres. El seguici incloïa uns 5o cavalls i diferents espectacles amb bandes musicals.

Melcior, Gaspar i Baltasar van aparèixer envoltats de diferents elements i carrosses culturals abans de ser rebuts per l'alcalde de la capital de l'Alt Empordà, Santi Vila. Un munt de cavalls i bandes musicals acompanyaven els tres Reis pels diferents carrers del centre per on van passar.

La comitiva reial que va recórrer els carrers de Salt va mostrar els vestits que estrenaven aquest any. El seguici anava liderat pels cavallets de Salt. Es van repartir prop d'una tona de caramels durant el recorregut que va acabar a la plaça de l'Ajuntament.

Ses Majestats van recórrer tot el Pla de l'Estany. Abans d'iniciar el seu itinerari per diferents carrers de Banyoles, multitud de famílies van visitar el campament reial de benvinguda, que s'havia col·locat a l'espai La Muralla. També hi va haver una xocolatada popular.