Fins als 25 anys no va dedicar´s-hi

 

GOMBRÉN | A.S.
Francesc Rovira és un altre cas de cuiner jove que porta el negoci juntament amb la seva parella. Amb la salvetat que no va començar a dedicar-se a la cuina fins ja complerts els 25 anys.
Rovira reconeix que entrar en la prestigiosa guia "potser ens posarà una mica de pressió a sobre, però el que és segur és que no ens pujarà al cap i continuarem igual que fins ara". Explica el jove cuiner que estava escoltant la ràdio quan va escoltar el nom de Fonda Xesc i "vaig fer un bot". En recordar que fins els 25 anys no es va dedicar a la cuina i en va aprendre de la seva mare, treu ferro a aquest món: "està molt mediatitzat, però al cap i a la fi els cuiners som gent que mirem de fer bé la feina, com tants treballadors"

  HEMEROTECA
  LA SELECCIÓ DELS LECTORS
 L'ÚLTIM
 EL MÉS LLEGIT
 EL MÉS VOTAT
  Conegui'ns:  CONTACTI |  CONEGUI'NS |  LOCALITZACIÓ     PUBLICITAT:  TARIFES  
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.
Adaptat a la Llei de
Protecció de Dades per


Avís legal
Altres mitjans del grup
Diario de Ibiza | Diario de Mallorca | Empordà | Faro de Vigo | Información | La Opinión A Coruña | La Opinión de Granada | La Opinión de Málaga | La Opinión de Murcia | La Opinión de Tenerife | La Opinión de Zamora | La Provincia | La Nueva España | Levante-EMV | Mallorca Zeitung | Regió 7 | Superdeporte | The Adelaide Review | 97.7 La Radio | Blog Mis-Recetas | Euroresidentes | Lotería de Navidad