Els alcaldes de Sils i Caldes de Malavella tornen als seus municipis amb la idea que hauran patit almenys durant un any amb les obres de la futura A-2 aturades. I és que es van reunir ahir amb el subdelegat del Govern a Girona Francesc Francisco-Busquets per parlar de la paral·lització de les obres en dos trams gironins de desdoblament de la N-II: els que trascorren des de Caldes fins a Sils i el que va des de Sils fins a Maçanet de la Selva. Segons asseguren tant el silenc Martí Nogué (Ids) com el caldenc Joan Colomer (PIC), el subdelegat els va traslladar que fins ?l'any vinent no es licitaran les obres, però, en cap moment se'ls va donar cap data.

Colomer es mostrava decebut i assegura que aquesta notícia significa que "vol dir que estarem pràcticament dos anys sense les obres fetes i un any més parats i, llavors, un en obres". Des de Sils, Nogué es mostrava més esperançat però tot i això, reconeixia que "caldrà esperar com sempre per veure si es reinicien el tram Sils - Caldes i s'acaben en dotze mesos".

Seguretat i manteniment

Ambdós trams estan aturats, si bé el de Sils fins a Caldes porta més de mig any parat; el de Sils a Maçanet en duu un any i dos mesos. Aquest fet provoca que la seguretat dels vehicles per la manca de manteniment en aquests trams sigui molt baix i per aquest motiu, els dos alcaldes van arrencar el compromís que "milloraran temes de senyalització, enllumenat" assegura el batlle de Caldes. Que afegeix que Foment també s'ha compromès a solucionar la perillositat de l'encreuament a Caldes de Malavella. A l'alçada de Sils, també es preveu una solució pel pas a peu a la zona del Rolls, a l'encreuament amb Mallorquines.