Els cinquens premis van ser els de parla catalana perquè Catalunya, conjuntament amb el País Valencià, va ser l'única comunitat autònoma uniprovincial on totes les demarcacions van obenir un cinquè premi.

73.684

el número gironí

El número que recordaran els afortunats que van comprar el dècim del cinquè premi a l'administració de loteria número cinc de Girona, ubicada a la Devesa. A més de Girona va tocar a Barcelona, Aldaia, Múrcia i Arzua.

75.869

el número més matiner arriba abans de les deu

Aquest va ser el número més matiner. Es va cantar a dos quarts de deu del matí. El dècims amb aquesta xifra es van vendre a Borrantes, Iscar i Calafell.

Una altra de les anècdotes lligades a aquest número va venir de Valladolid. Un treballador d'una empresa d'Íscar el va comprar i el va repartir entre els seus ?companys. Cada any compra el mateix número i aquest any tampoc va faltar a la tradició, molt esperada pels seus companys.

15.248

la bruixa d'or, fidel a la tradició de premiar

La Bruixa d'Or segueix repartint alegria a Sort. A més del segon premi, l'administració que dirigeix Xavier Gabriel va repartir part d'aquest cinquè premi.

El va cantar Yahaira Gonzaga, la mateixa nena que l'any passat va cantar la grossa, amb Camila Fernández.

La famosa administració de Sort va repartir piruletes amb el número de la sort entre els clients que es van acostar a l'establiment.

A més de a Sort, el número es va vendre a Barcelona, Lugo, Peñafiel, Manises, Benidorm, Cartagena, Málaga, Huelva, Pamplona i Bilbao.

06.075

... i també doña manolita

Aquest va ser un dels cinquens premis que va repartir la famosa administració madrilenya. A més de a Madrid, aquest premi va tocar a Toledo, Salamanca, Lugo, Belchite, València, Jaén, Barcelona, Sant Andreu de la Barca i Tarragona.

77.992

el número més popular

El PP de Villayón va distribuir entre el consell d'aquest municipi asturià 700.000 euros d'aquest número.

L'alcalde del municipi, Ramón Rodríguez, va assegurar que el premi "havia estat molt repartit" perquè els seus regidors van repartir-lo per moltes zones. "No crec que hi hagi cap casa sense premi", va assegurar.

69.069

la sort del número "més picant"

"Això és el que faré aquesta nit amb el meu marit", va explicar rient una de les agraciades. El "doble número porno", tal com ella mateixa el va qualificar, va tocar a Palma de Mallorca.

Aquest número va repartir deu milions d'euros. Des de l'administració de loteria número 24 de la capital de les illes Balears van explicar que aquest era un número molt demanat i que s'ha esgotat en diverses ocasions.

78.953

El premi del peix

Aquest premi repartit a Gijón va portar l'alegria als clients de Pescados Nacho, una peixetaria d'un barri popular de la ciutat asturiana.

Ignacio Palomino, propietari de la peixetaria, va explicar que porta tres anys abonat a aquest número i que el compra cada setmana.

Eufòric, Palomino, va dir que el premi va ser molt repartit i es va mostrar molt satisfet que la majoria de participacions s'haguessin quedat al seu barri.

34.141

íntegre a madrid

Va ser una de les excepcions dels repartits cinquens premis. Aquest número va tocar íntegrament a la capital de l'Estat.