Els pagesos gironins es mostren en general satisfets amb Endesa pel pagament de les indemnitzacions reclamades. Salvant algunes excepcions, la companyia elèctrica s'ha fet càrrec del que reclamaven els agricultors i ramaders gironins, que curiosament eren en la major part indemnitzacions per les destrossses en en els camps que la pròpia companyia va realitzar en entrar-hi per a arreglar les línies avariades i les torres caigudes. Carles Falgueres, el membre del sindicat Unió de Pagesos que ha coordinat les iniciatives dels seus afiliats damnificats, es mostra satisfet quan explica que "sembla que la majoria de pagesos cobraran el que havien demanat". Hi ha també uns pocs casos -"quatre o cinc"- a qui va afectar en l'explotació haver d'estar uns dies sense electricitat (s'explica que siguin pocs perquè la majoria compta amb generador propi), però tot sembla indicar que tampoc no tindran problema per rebre la indemnització.

Falgueras va relatar que "els treballs de reparació de les torres elèctriques van deixar com efecte conreus malmesos, amb la terra aixafada i compactada pel pas de maquinària pesada, que no va aprofitar els camins existents". Més greu que això, inclús, explicava aquells dies el propi sindicat agrícola, va ser el fet que als camps s'hi abandonéssin ferros i altres metalls, amb el greu perill que suposa tant per als animals com per a les màquines de segar i embalar. "També accedien a camins particulars tallant cadenes de tanca, quan hi havia altres opcions per entrar-hi".

El relat d'Unió de Pagesos s'assembla més a l'ocupació d'un turó enemic durant la guerra que a una reparació elèctrica: "Endesa substitueix les torres malmeses per torres noves però no treu les velles o les deixa per terra. A més, algunes de les torres noves no estan ubicades al mateix lloc que les velles sinó dos o tres metres més endins del camp, cosa que implica una ocupació il·legal de la propietat que, en tot cas, hauria de venir d'un procés d'expropiació". Finalment, res que no es pogués solucionar amb una indemnització econòmica.