El cap de llista de Plataforma per Catalunya a Salt, un especialista en el Titanic, difereix en algun punt amb el seu màxim dirigent. I deixa clar que defensa els drets humans.

Pensa com Josep Anglada?

Penso com ell però crec en una altra forma d'aplicar les coses. Amb un discurs menys radical es poden fer les mateixes coses. Salt és un cas excepcional i si mantenim el seu discurs ho podem acabar d'espatllar.

Què faria amb els immigrants?

Tots som persones. Cal mirar cas per cas. Amb els il·legals s'ha de fer alguna cosa per fer-los fora. En altres països, això no passa.

Un sinònim de mesquita:

Depèn si és salafista o normal....

Mesquita simplement.

A veure... no sé què dir...

Si mana i li demanen permís per construir-ne una, què farà?

Demanaria l'opinió del poble.

Com a expert en el Titanic: hi ha gent que diu que l'entrada de PxC a l'Ajuntament és un naufragi...

Si puc opinar, donar idees... no crec que sigui un naufragi. Puc ser un salvavides on el partit que governi pot tenir un suport. Pot demanar-nos ajuda. Ells també parlen d'immigració. S'ha de fer quelcom.

I si truquen per formar govern?

Si els projectes tenen coses en comú s'hauria de discutir. Podem ser una ajuda per ells i ells poden ser una ajuda per a nosaltres. Sempre s'ha de buscar el benefici de Salt.

Per què ha estat a la CUP, ERC, CiU i ara a Plataforma?

Amb 17 anys estava a la CUP però es va dissoldre i vaig entrar a ERC però amb el senyor Boada no acabava de funcionar. I vaig marxar a les JNC. Ja fa 15 ó 16 anys. I ara, després d'estudiar-ho molt vaig decidir fer el pas. Si no ho feia jo, ho faria un altre i potser, sense tirar-me flors a sobre, no entendria tan bé el poble. S'ha de deixar de banda si som la ultradreta o l'esquerra... i treballar per Salt. Hem de seguir les directrius del partit però respectant els drets humans. El missatge d'Anglada arriba a molta gent però potser a Salt no es pot aplicar del tot. No podem treure la metralleta com si fos un camp d'extermini. I que ho digui una persona de PxC com jo... és molt dir, no?

Que Anglada l'expedientarà!

No podem esvalotar tot el poble. Hem de demanar drets i igualtats per tots. Si als nouvinguts els paguen els llibres de l'escola i les factures...

...I s'ho creu?

Fins que no ho vegi... costa de creure. M'ha arribat que alguna cosa és certa. Que l'Ajuntament regala cotxets no és cert, però potser ajuda a regalar-los...

Han robat els 1.161 vots al PSC? Són els vots que han perdut...

Segons Pineda, amb la campanya bruta i amb males intencions, sí. Per nosaltres és la decisió de la gent.

Em pot dir una proposta que no faci referència a la immigració?

Fer un centre per a la gent gran amb apartaments i serveis comuns.