La diputada socialista Marina Geli va ser una de les persones més increpades pels manifestants a l'entrada del Parlament.

Com ha arribat al Parlament de Catalunya?

El diputat Esteve Pujol i jo anàvem amb cotxe i hem aparcat a Arc de Triomf, on ens havien indicat i des d'allà ens han acompanyat, però no ens han deixat entrar per l'accés que estava previst. S'han produït moments de violència, tot i que en el meu cas ha estat mínima, però hi ha hagut crits i escopinades. Llavors hem fet mitja volta i hem anat a una comissaria de la guàrdia urbana i des d'allà ens han portat fins a l'interior del Parlament amb un furgó blindat dels Mossos d'Esquadra. Vull destacar que dins del mateix grup dels indignats n'hi havia que no volien violència i que gent del carrer ens ha ajudat a sortir d'allà i anar fins a la comissaria.

Què pensa dels incidents que s'han produït?

Hem de separar el moviment de massa que s'ha expressat aquests dies en l'acampada demanant, entre d'altres, que el model econòmic no pot continuar i una petita minoria que s'ha manifestat avui i ha impedit als diputats entrar al Parlament. Aquests fan un molt mal favor a la política i a la democràcia. He hagut d'entrar en furgó dels Mossos.

Creu que els incidents poden fer deslegitimar el moviment?

Insisteixo que cal separar molt bé el moviment i la minoria que ha actuat avui. S'ha d'aïllar la gent que impedeixi la democràcia. I, per això, crec que la majoria del moviment dels "indignats" ha de reflexionar perquè la democràcia participativa que reclamen no impedeixi el funcionament de la democràcia representativa. Més enllà de les acampades, hi ha un malestar general contra la política i aquest s'ha d'escoltar. Però no es pot impedir la política representativa. Jo formo part d'una formació política que intenta millorar la vida de la gent, a vegades s'aconsegueix i d'altres no.