El diàleg possiblement més enriquidor va ser el protagonitzat per l'economista i president d'Indra Javier Monzón i el reconegut blocaire Adrian Latorre. Ambdós van coincidir en moltes de les seves queixes i al mateix temps demandes i van posar deures als organitzadors del Fòrum i a la mateixa Fundació Príncep de Girona.

El president d'Indra va exposar que actualment hi ha la millor generació de joves, Tot i això, segons l'economista no s'està ensenyant a ser emprenedor en part perquè manca informació sobre com assolir l'objectiu, una afirmació a la qual va donar suport el jove Latorre. En aquest sentit, va apuntar que les universitats no haurien d'ensenyar només coneixements sinó també habilitats i saber fer servir les eines.

El president d'Indra, en una conversa amb Adrian Latorre, va demanar a la UdG que fomenti l'emprenedoria, després de deixar clar que no es poden fer "retallades" a les universitats. Finalment, va assegurar que demanaran a José Luis Rodríguez Zapatero, Artur Mas i Esperanza Aguirre que rebaixin la complexitat administrativa. Adrian Latorre també va reclamar que no hi hagi tants obstacles administratius per als emprenedors. El jove blocaire i el representant d'Indra van reclamar davant tots els presents que la Fundació Príncep de Girona que creï una web de referència per als emprenedors per tal que aquests puguin trobar tot el que necessitin.

També van demanar a la mateixa Fundació que impulsi una trobada entre finançadors i emprenedors. Com a fita, van indicar que podria fer-se ja l'any vinent. El creador del bloc més important d'Android (El Androide Libre) es va comprometre a fer un bloc perquè els emprenedors intercanviïn coneixements, finançat per Indra, tot aprofitant la presència a l'altre costat de taula del president ?d'aquesta companyia. A parer seu, un emprenedor és una persona inquieta que no sempre té finalitats econòmiques.