Nit tranquil·la. La revetlla de Sant Joan a Barcelona va trancórrer sense gaires incidents. Unes 70.000 persones van passar la nit a les platges de la capital, deixant al seu pas més de 20 tones residus. Tot i això, els equips de neteja ja ho teien tot net al voltant de les 9 del matí. Un miler de persones, entre policies, efectius de Medi Ambient i serveis sanitaris van vetllar perquè la nit fos "una de les més tranquil·les" dels darrers anys i perquè les platges tornin a la normalitat. Durant la revetlla, la Creu Roja va atendre 69 persones, només cinc de les quals van requerir trasllat a un hospital. La Guàrdia Urbana va decomissar unes 6.000 llaunes als venedors ambulants.

Les regidores en funcions de Seguretat i Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp i Imma Mayol, van acompanyar als serveis de neteja i de la Guàrdia Urbana en l'inici dels treballs a les platges de Barcelona a les sis del matí d'ahir divendres. Escarp va destacar que aquesta ha estat una de les revetlles "més tranquil·les" i que les 70.000 persones que calculen que van omplir la platja de la ciutat van suposar una afluència de gent menor que altres anys. Segons l'Ajuntament, aquest any hi ha hagut unes 5.000 persones menys que la revetlla passada. Escarp, a més, va destacar que la nit "ha anat bé", el dispositiu de seguretat, assistència sanitària i atenció es va desenvolupar amb normalitat i que no hi van haver massa incidents destacables.

La Guàrdia Urbana va aixecar algunes actes per incompliment de normatives horàries a locals propers a les platges, però sobretot es va veure abocada a centrar els esforços en combatre la venda ambulant. Unes 6.000 llaunes es van decomissar durant la revetlla de Sant Joan a Barcelona.

Els serveis sanitaris van efectuar 69 atencions, cinc de les quals van necessitar de trasllat a un centre hospitalari. Malgrat això, Escarp va explicar que cap d'ells presentava un quadre mèdic greu i que la majoria responen a talls de diversa consideració.