Els càmpings de Girona preveuen tenir una bona ocupació durant la temporada d'estiu. Creuen que la major ocupació tindrà lloc entre mitjans de juliol fins a mitjans d'agost. El president de l'Associació de Càmpings de Girona, Josep Maria Pla, va assegurar que preveuen mantenir els mateixos resultats que l'any passat malgrat la davallada de l'ocupació durant el mes de maig respecte al mateix mes el 2010.

Pla també va explicar que un dels principals clients dels càmpings de Girona són de nacionalitat holandesa i va afegir que cal ampliar el mercat de promoció i fer campanyes a altres països com Rússia. El president de l'Associació també va remarcar que cada vegada hi ha més demanda i oferta de bungalous, i va recordar que l'oferta d'aquest allotjament cada vegada és de més qualitat i i confort.

A més, va destacar el projecte mediambiental dels càmpings de Girona pels quals aposta de moment el Càmping El Delfín Verde de Torroella de Montgrí. Aquest establiment comença la temporada d´estiu amb un nou equipament mediambiental, el terciari. Es tracta d'una política d'estalvi d'aigua i que s'afegeix a la potabilització d'un milió de litres al dia. Es posa en funcionament un sector que aprofita l'aigua per tal de reutilitzar-la als lavabos, per regar i als hidrants.

Per altra banda, el Càmping Salatà de Roses comença la temporada amb una nova oferta d'allotjament, els nous 12 Mobil Homes Garbí, que s'estrenaran dissabte i que destaquen per la seva lluminositat a l'interior i per la seva àmplia terrassa de fusta a l'exterior.