La policia de Lloret de Mar no deixa estacionar a l'avinguda Just Marlès com una mesura més per detectar les infraccions que hi pugui haver al carrer, després dels aldarulls que hi va haver la setmana passada. Malgrat que aquesta mesura no havia estat inclosa en el decret elaborat per l'Ajuntament, ha facilitat la tasca dels agents, segons va explicar el cap de la policia local en declaracions a Nova Ràdio Lloret. A més, el cap va valorar postivament l'aplicació durant els primers dies de les diferents mesures del decret.

No deixar estacionar a Just Marlès per poder controlar amb molta més facilitat el que passa a les voreres de l'emblemàtica avinguda de Lloret de Mar. Aquesta és una més de les mesures que està aplicant la policia de Lloret per evitar nous aldarulls, tal com va explicar el cap de la policia local, Xavier López. "Una altra mesura que no contemplava el decret, però que ens va semblar oportú adoptar després dels greus aldarulls que hi va haver la matinada de dijous, va ser prohibir l'estacionament al llarg de tota l'avinguda, cosa que també ha facilitat la feina a les unitats que patrullen. Ens és molt més fàcil poder detectar les infraccions que es produeixen a la vorera, ja sigui per venda ambulant o per temes relacionats amb la prostitució", va explicar el cap de la policia local en declaracions a la ràdio municipal.

Pel que fa a la resta de mesures, incloses en el decret, López va assegurar que s'estan complint "en gairebé el 100%". En el cas del consum de begudes alcòholiques al carrer, López va explicar que el primer que fa la policia és avisar la persona i demanar-li que buidi el contingut abans de fer la denúncia. I en el cas que no vulgui, és quan s'obre la denúncia, tot i que la majoria accedeix a buidar el contingut.

Així, doncs, la valoració global està sent positiva. "La veritat és que totes aquestes mesures les valorem positivament des de la policia local. El que hem pogut comprovar és que la no presència de repartiment de propaganda en mà fa que la gent no estigui tant aturada al mig de la riera, la gent circula amb més facilitat", va destacar López. Finalment, López va destacar la "col·laboració" del sector per fer complir les mesures previstes per l'Ajuntament. "Tot el sector de l'oci nocturn ha complert en tot allò que especifica el decret", va afirmar.