L'Oficina Antifrau investiga el govern de Tossa de Mar de l'anterior mandat, format tot per regidors de CiU, i l'assessor jurídic de l'executiu i germà de l'exalcaldessa, Miquel Colom. L'oficina ha demanat informació sobre tots els regidors de CiU, amb l'excepció de l'exregidor de Governació Joan Antoni Hervias. Com a conseqüència d'aquesta investigació, l'oficina ha requerit un seguit de documents a l'actual Govern, que hauran de ser entregats en un termini de deu dies. L'exalcaldessa, Imma Colom, va assegurar que té "la màxima tranquil·litat" davant d'aquestes demandes d'informació, malgrat que no sap exactament què s'investiga.

L'oficina ha demanat, concretament, la declaració de les causes de possible incompatibilitat i sobre qualsevol altra activitat que proporcioni o pugui proporcionar ingressos econòmics, que els regidors fan en prendre prossessió del càrrec, en el cessament i les declaracions que es puguin haver fet "motivades per modificacions". Tot això en el mandat 2007-2011 i en l'actual. A més, també s'ha demanat la declaració de béns patrimonials i del percentatge de participació en societats mercantils de forma directa o indirecta, les declaracions de la renda, sobre patrimoni i impostos de societats dels regidors en el mateix termini. Tot això, doncs, pel que fa als regidors.

Per altra banda, però, també s'ha demanat l'expedient de contractació del servei d'assessorament jurídic per part de Miquel Colom, germà de l'exalcaldessa Imma Colom, i també de la vinculació de l'Ajuntament amb la seva empresa, Gabinet Jurídic Global SLU. A més, s'afegeix que "si existís", es faci arribar informació sobre la "vinculació laboral o d'altra índole que hi pogués haver entre aquest senyor i l'Ajuntament". Així, les persones sobre les que s'ha demanat informació són l'exalcaldessa Imma Colom i els regidors Maria Teresa Moré, Assumpta Margenats, Emili Oller, Joaquim Coris i Josep Colomer, que és l'únic que no és a l'actual mandat.

Davant d'aquesta investigació iniciada per l'Oficina Antifrau, l'exalcadessa, Imma Colom, en nom de tot el grup de CiU, va assegurar que estan molt tranquils, que no saben què es busca i que simplement tenen "curiositat" per saber qui ha denunciat. "Tinc la màxima tranquil·litat. Em preocupa molt poc el que demanen, perquè tot ha estat tan legal", va assegurar Colom. "Això sí, tenim molta curiositat per saber qui ha fet la denúncia", va afegir.

"La lectura que en faig és que està clar que busquen si ens hem enriquit durant el mandat i si l'assessor jurídic ens va ajudar a fer-ho", va afirmar Colom, tot i que va assegurar que no sap què s'investiga exactament. L'exalcaldessa es va mostrar molt sorpresa que en la demanda d'informació d'Antifrau no hi sigui l'exregidor de Governació i edil actual de CiU, Joan Antoni Hervias. "M'estranya moltíssim que ho demanin de tots i que l'Hervias no hi sigui. Per mi que se l'han descuidat", va afirmar.

Per part seva, l'actual alcaldessa de la localitat, Gisela Saladich, va assegurar que l'Ajuntament està treballant i preparant la documentació requerida per l'Oficina Antifrau i que no sap "absolutament res sobre el que busquen ni sobre qui hauria fet la denúncia".