De nou va passar, tot i que s'assegurava que no seria tan sonat com el 2010. La neu va tornar a afectar les xarxes de subministrament elèctric a la Costa Brava. Pocs estona després que comencés a nevar fort a Platja d'Aro i a d'altres municipis del Baix Empordà l'electricitat va fer figa i a les nou del vespre hi havia 800 abonats a les fosques a Calonge, Platja d'Aro i Palafrugell, segons va admetre Endesa. També a Fontcoberta, al Pla de l'Estany, va marxar l'electricitat per uns minuts. A Platja d'Aro hi havia sectors sencers a les fosques i també en alguns carrers fallava l'enllumenat públic, que no és competència d'Endesa. Segons va informar la companyia cap a les nou del vespre, les avaries eren a causa de la neu però tenien poca importància, i s'esperava que tot estigués arreglat en una hora o una hora i mitja a tot estirar. De la mateixa manera es va pronunciar la Policia Local de Platja d'Aro.

La Costa Brava Centre va quedar incomunicada a la nit. A quarts de deu de la nit no es podia transitar entre Girona i Sant Feliu de Guíxols: tant la carretera com les respectives variants de Llagostera i Cassà eren tallades. També ho estava la C-31 entre Santa Cristina d'Aro i Palafrugell, i es va haver de tallar la C-66 entre Palafrugell i la Bisbal. ?Igual d'impracticables estaven les carreteres entre Begur i Regencós, i la que va des de Platja d'Aro a Santa Cristina per Castell d'Aro.

D'altra banda, per aquells qui es van llevar ahir amb l'esperança de poder canviar l'escola pel trineu i els ninots de neu, el desig es va quedar a mitges. Bona part de les poblacions de les comarques del Gironès, la Selva, Pla de l'Estany, la Garrotxa i el Ripollès estaven avisades per la possibilitat de nevades des de primera hora del matí, i així va ser. Tot i això, la quantitat de neu que va caure coincidint amb la sortida del sol no va acabar d'agafar i cap a les 12 del migdia ja només quedaven rastres que indicaven als qui s'havien llevat més tard que unes hores abans l'onada de fred havia vingut acompanyada de neu.

És el cas de la ciutat de Girona, on a les vuit del matí hi havia un gruix de 2 centímetres de neu, deixant la imatge dels nens que anaven a l'escola aprofitant per tirar-se boles de neu. Cap a la Selva Interior, les capes de neu van ser més importants, amb 4,5 centímetres a Breda i 5 a Sant Hilari Sacalm. La neu també va fer acte de presència a la comarca del Ripollès i al Pla de l'Estany, tot i que de forma més testimonial, amb gruixos de com a molt 1 centímetre a municipis com Ribes de Freser o Banyoles.