Dos dels morts i tres dels ferits en l'incendi que des d'ahir crema a la comarca de l'Alt Empordà són membres d'una mateixa família de nacionalitat francesa, segons que ha confirmat a Efe l'hospital Josep Trueta de Girona.

Dels cinc membres de la família, el pare, de 60 anys, i una filla de 15, van morir ahir a Portbou (Alt Empordà) en llançar-se al mar per un penya-segat quan intentaven fugir de les flames, que els van sorprendre quan circulaven per la carretera N-260, que serpenteja per la costa.

La mare i dos fills més van quedar ferits, i pel tipus de lesions que presenta la família, tot apunta que els cinc membres es van tirar pel penya-segat per evitar el foc.

La dona, de 42 anys, està ingressada en estat greu a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que a l'UCI pediàtrica d'aquest centre es troba el seu fill de nou anys.

Al mateix hospital també està ingressada una altra filla del matrimoni de 18 anys, que es troba en observació i la recuperació de la qual és satisfactòria.

Les mateixes fonts del centre han informat que està previst que la jove sigui donada d'alta en les pròximes hores si l'evolució segueix tan bé com fins ara.

De moment, no se sap si la família era de vacances a Espanya o si residia a la zona i estaven passant el cap de setmana a la costa catalana.

Segons aquestes fonts, Protecció Civil s'ha posat en contacte amb el consolat francès perquè es facin càrrec del cas i tractin de contactar amb altres membres de la família a França.