Existeix una primera identitat de l'home que dijous al vespre va encaixar cinc trets mortals en un solar de Lloret però encara està pendent de confirmació. La documentació trobada al vehicle al costat del qual va aparèixer estès a terra ha il·luminat una mica la investigació de la policia de la Generalitat però manca encara l'estudi de l'Institut de Medicina Legal i Forense de Girona, que avui procedirà a la realització de l'autòpsia.

Si es correspon la documentació amb les anàlisis forenses, la víctima seria Alexey P., nascut a Rússia l'abril de 1981 i amb residència a la comarca del Maresme -disposa de diverses adreçes habituals a Calella i Pineda de Mar-i, en l'àmbit professional, estava vinculat al sector immobiliari.

Alexey P. ja ha estat relacionat amb la població de Lloret anteriorment, entre altres coses perquè l'any 2005 va ser denunciat per una falta de circulació de moneda o efectes falsos en un bar de la població. D'ençà d'aleshores i fins dijous, el seu contacte amb l'autoritat havia sigut esporàdic, però també és cert que l'any 2011 va resultar investigat per un assumpte relacionat amb un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. A banda d'aquestes topades amb la policia, la resta es deuen a una identificació i a un procediment en el qual va fer de testimoni l'any 2007 i que es va investigar a Pineda de Mar.

La troballa de dijous

Va ser un veí de Lloret qui dijous al vespre va avisar la policia de la presència d'un home estès a terra al costat d'un vehicle que tenia les portes obertes en un carreró sense sortida ubicat entre el supermercat Maxi Dia i el càmping Tucan.

Immediatament es va acordonar la zona i es va activar la comitiva judcial per procedir a l'aixecament del cadàver, que es va dur a terme a mitjanit. La víctima va rebre tres trets al tòrax i dos al cap, i s'haurien localitzat algunes beines en les immediacions. Una grua va retirar el vehicle al costat del qual va trobar-se el cadàver per tal de practicar-li una anàlisi minuciosa que serveixi per aconseguir indicis o proves relacionades amb el crim.

La zona va quedar custodiada al llarg de la nit per evitar que es poguessin alterar les proves existents o que faltava trobar, ja que la tasca realitzada pels agents va prosseguir ahir al matí, quan els membres de la policia cientfíca van tornar a la zona dels fets per realitzar comprovacions i acabar de buscar indicis i proves que serveixin per resoldre el cas i identificar l'autor dels trets mortals.