En una roda de premsa sense preguntes, denunciada també pel Col·legi de Periodistes, les regidores Fanny Carabellido, Glòria Pàmies i Anna Fusté van mostrar el document signat pels 11 comensals en el qual asseguraven que no van veure cap assetjament sexual en el sopar d'inici de campanya. L'advocat d'Amador ja va advertir de les possibles accions legals contra aquells que coneixen un delicte i no el denuncien.

Jaume Torramadé ja no és president de la Diputació. Des que va transcendir la seva denúncia a una assessora de l'ens provincial per presumpta extorsió i la que aquesta va interposar contra ell per presumpte assetjament sexual, Torramadé ha tractat de mantenir-se incombustible però s'ha convertit en una nau cremada. El seu partit li ha retirat el suport i la resta han pressionat perquè abandoni el càrrec. De president d'Unió ha passat a militant. De president de la Diputació, probablment a diputat ras. Només conserva l'alcaldia de Salt.

Dijous, 8 de novembre

El sopar dels fets

Al restaurant El Teatret se celebra el sopar d'inici de campanya, on presumptament passen els fets. A part de Jaume Torramadé i Minerva Amador hi assisteixen els regidors de CiU a l'Ajuntament de Salt, Fanny Carabellido, Rosa Pórtulas, Glòria Pàmies, Anna Fusté, Albert Casellas, Robert Fàbregas i Josep Valentí, l'exregidor Dani Navarro, la militant de CDC, Anna Coll, l'alcalde de Bescanó, Xavier Soy, i el militant Marc Martínez. El dia després, Amador renuncia a tots els càrrecs.

Divendres, 16 de novembre Primera denúncia

Jaume Torramadé denuncia als Mossos una presumpta extorsió per part d'Amador. El mateix dia, aquesta es reuneix amb un funcionari de la Diputació i un assessor d'Unió al club de Tir Olímpic per parlar sobre la fórmula per finalitzar el seu contracte d'assessora de l'ens provincial.

Dijous, 22 de novembre

El cas surt a la llum

El cas esclata després de publicar-se la informació respecte a la denúncia presentada per Torramadé. Unió anuncia l'obertura d'un procés intern per esclarir el cas però manté Torramadé en els càrrecs.

Dissabte, 24 de novembre La segona denúncia

La ja exassessora de la Diputació interposa una denúncia contra Torramadé al jutjat de guàrdia per assetjament sexual.

Dimecres, 28 de novembre El document exculpatori

Els 11 comensals que van entaular-se amb Torramadé i Amador signen un document indicant que no van veure res.

Dimarts, 4 de desembre

La carta del cap de protocol

Diari de Girona és l'únic mitjà que publica íntegrament la carta del cap de protocol de la Diputació on exposa què li va explicar Torramadé i les negociacions que es van dur a terme per tapar el cas. El mateix dia de la publicació de la missiva Torramadé amenaça amb accions legals contra Amargant i aquest es reafirma.

Dimecres, 10 de desembre Apartament temporal

Jaume Torramadé deixa temporalment la presidència d'Unió i de la Diputació. Cinc dies abans els grups d'ERC i PSC pressionaven CiU perquè l'apartés.

Dilluns, 17 de desembre

Els encàrrecs a l'advocat

Diari de Girona revela com, pocs dies abans de plegar, Torramadé va encarregar des de la Diputació, un informe de 20.000 euros a l'advocat que el va assessorar en el cas de la suposada extorsió. El mateix advocat va rebre un altre encàrrec el mes d'octubre per valor de 19.360 euros que Torramadé va pagar tres dies abans de plegar.

Dimarts, 18 de desembre Torramadé es queda sol

Torramadé intenta tornar a presidir la Diputació i CiU amenaça de dimitir en bloc. Un dia després Unió el destitueix de tots els càrrecs i les direccions nacionals de CDC i Unió comencen a organitzar el seu relleu.

Divendres, 18 de gener

Comissió d'investigació

La Diputació de Girona constitueix la comissió d'investigació que determinarà l'abast del cas Torramadé.

Dimarts, 23 de gener

Candidatura única

Joan Cañada presenta una candidatura única de consens a la presidència d'Unió.

Dimecres, 24 de gener

Renúncia

Jaume Torramadé renuncia al seu càrrec com a president de la Diputació de Girona però seguirà mantenint la cadira de diputat a l'ens provincial.