El líder del Moviment Independent de l'Oposició de LLoret (Millor), Marc Fuertes, es va defensar ahir a través d'un comunicat de premsa de les declaracions radiofòniques en les quals el diputat de CiU i exalcalde de Lloret, Xavier Crespo, va acusar el líder del partit de l'oposició de ser l'instigador de fer pública tota la trama del "Cas Clotilde". "És una persona malalta que busca el desprestigi del senyor Crespo" afirmava el portaveu de CiU, Jordi Turull, fent referència a les querelles que Crespo té interposades contra Marc Fuertes per publicar, durant dos anys, les suposades irregularitats del diputat de CiU, la seva família i l'equip de govern convergent de Lloret.

Segons Fuertes, l'exalcalde de Lloret va amenaçar directament la seva formació política en avisar en "en to amenaçant" en declaracions a Catalunya Ràdio i a ràdio municipal de Lloret que "es querellaran contra tots els que posin en dubte la seva honorabilitat".

Una trama en augment

D'altra banda, el líder del Grup Millor va assegurar també que, tot i que la investigació del "Cas Clotilde" està sota secret de sumari, "en breu començarem a veure polítics de CiU a Lloret imputats en diferents casos, com també funcionaris de l'Ajuntament". Fuertes exemplificava aquesta acusació apuntant a "la falta de col·laboració per part de l'alcalde i el secretari a donar tota la documentació" sol·licitada el divendres passat en el marc de l'operació de desarticulació de suposada trama russa presumptament relacionada amb el diputat de CiU i exalcalde de Lloret, Xavier Crespo.

El portaveu de Millor, en el comunicat, no només va apuntar directament a la futura imputació de polítics i funcionaris de la localitat, sinó que va destacar que la presumpta trama de corrupció "pujarà de nivell a altres esferes polítiques superiors".

D'altra banda, Marc Fuertes també va remarcar que les declaracions de Crespo, en les quals va al·legar que el jutjat de Blanes i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya van rebutjar imputar-lo, són "falses". "Per la informació de què disposem, el jutjat de Blanes no va rebutjar imputar el sr. Crespo, sinó que va rebutjar portar la investigació per l'elevada envergadura del cas", va explicar el líder de la oposició.

El Grup Millor té previst convocar una roda de premsa en els propers dies, a mesura que avancin els esdeveniments, per explicar les presumptes irregularitats dels polítics que formen el Govern de Lloret de Mar.