La rectora Anna M. Geli ha resolt atorgar la Distinció de la Qualitat de la Pràctica Docent de la Universitat de Girona al Dr. José Antonio Donaire, adscrit al departament de Geografia, professor de la Facultat de Turisme i destacat especialista en aquesta matèria.

Professional de reconegut prestigi, Donaire destaca en la seva vessant com a docent que ha sabut incorporar amb encert les TIC als ensenyaments universitaris.

La Distinció de la Qualitat de la Pràctica Docent, instaurada el 2007, té caràcter honorífic, i la seva finalitat és la de donar un reconeixement públic a les tasques docents d´alta qualitat del personal docent i investigador de la Universitat de Girona.

Per a la seva concessió la Comissió Avaluadora té en compte la trajectòria docent, especialment en aspectes referits a la renovació de la docència, la formació del professorat i l´elaboració de materials docents.

Donaire rebrà un diploma acreditatiu i podrà ser proposat per la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària que concedeix anualment la Generalitat de Catalunya.