Poc més de cinc minuts abans de començar el partit entre el Llagostera i el Sabadell, vuit homes amb poc aspecte de futbolistes van saltar al terreny de joc de l'estadi Palamós - Costa Brava. Van situar-se al centre del camp i amb una pilota anaven fent una sèrie d'assistències. Eren els components del popular conjunt gironí Orquestra Di-versiones i en aquell mateix moment sonava, per megafonia i per primera vegada, el nou himne del club llagosterenc.

"Ens ha fet vergonya entrar al terreny de joc quan hem fet concerts davant 7.000 persones", explicava Albert Fort, el cantant d'un grup que ja anys que té èxit a les festes majors de les comarques gironines i que ara ha composat el nou himne del Llagostera, molt més engrescador que l'anterior i amb una lletra més èpica i amb menció a la Costa Brava.

"Era un repte molt estrany, però el club ens ha donat total llibertat". "Com que el Llagostera és un club veí i petit ens ho hem agafat amb molta il·lusió", explica el cantant de Calonge, tot reconeixent que "jo havia jugat a categories regionals amb el Calonge i m'havia enfrontat al Llagostera".

Els vuit components del grup, uniformats amb els tradicionals pantalons (ben curts) que vesteixen en els concerts i amb la samarreta blaugrana, van tornar a saltar al camp quan els futbolistes ja estaven a punt per començar i van fer el servei d'honor. Ja amb el partit iniciat, van presenciar-lo des de la llotja. Segons el club, "el grup Di-versiones ha treballat de manera totalment desinteressada". Així ho reafirma Albert Fort: "No ha sigut una qüestió de diners, però sí ens hem quedat els drets de l'himne perquè si surt a la televisió o a Spotify cobrarem nosaltres". En un principi, aquest tema no l'interpretaran en els seus concerts.