Santi Castillejo comença a deses?perar-se per la falta de gol. Les seves últimes compareixences post-partit a la sala de premsa del Nou Estadi Palamós-Costa Brava estan tallades pel mateix patró. "Hem tingut ocasions, ja no sé què més fer per marcar un gol. En els últims tres partits a casa hem creat 15 o 18 oportunitats i no n'hem aprofitada cap. I ja se sap que en futbol si no marques, és impossible guanyar".

Preguntat per si després de rebre el 0-1 els jugadors locals havien abaixat el cap, l'entrenador del Llagostera va dir que "com a mínim hem tingut dues ocasions de Robert Simón molt clares, un mà a mà davant del porter i una volea. Penso que l'equip s'ha refet bé i hem pogut empatar, tot i que ells també haurien pogut matar el partit".

Sobre el gol que representava el 0-1, Castillejo va dir que "la gent de futbol sap que Collantes volia centrar i li ha entrat la pilota per per l'escaire". El tècnic va lamentar que el partit seguís un guió "semblant" al dels partits contra l'Osasuna i el Saragossa "amb la diferència que contra els navarresos vam mantenir la porteria a zero i contra el Saragossa i el Sabadell, no". Castillejo va insistir que "el camí és seguir insistint perquè el gol acabarà entrant" i va destacar que "hem buscat també solucions amb l'estratègia i tampoc han entrat". "Quan perds sempre penses en el proper partit", va concloure fixant la vista ja en el Llagostera-Mallorca.