Alberto Perea va ser l'estiu passat el fitxatge estrella del Llagostera. Procedent del Rayo, aquest mitjapunta i extrem manxec de 24 anys aterrava al conjunt blaugrana procedent de Primera divisió, amb ganes de tenir els minuts que Paco Jémez no li concedia i conscient que tenia un bon aparador per reivindicar-se. En la primera jornada, a Las Palmas, va jugar 20 minuts. Després va començar un malson provocat per una lesió (un esquinç al genoll) que l'ha tingut apartat fins fa dues jornades, tot i que inicialment el procés de recuperació apuntava que tot aniria més depressa. Perea va reaparèixer a Lugo jugant al tram final i contribuint en l'empat a un que van arrencar els homes de Carrillo i Alsina. I dissabte ja va ser titular a Palamós contra el Racing. "Em noto una mica faltat de ritme. Podríem dir que estic fent la meva minipretemporada partiular. Espero que en dues setmanes ja estigui al 100% i pugui ajudar encara més ?l'equip", explicava ahir el futbolista.

L'hàbil jugador del Llagostera admet que la dinàmica de sis partits sense guanyar que acumula l'equip "s'ha de trencar ja" i la primera oportunitat per aconseguir-ho és dissabte a Alcorcón. Segons Perea "la Segona A està plena de sorpreses i tot i que Santo Domingo és un camp molt complicat, hi anirem a buscar els tres punts". En aquest sentit va recordar que "ningú hagués dit que guanyaríem al Miniestadi o que l'Albacete s'imposaria al camp del Betis". L'exjugador del Rayo assegura que el vestidor està "unit" com el primer dia per capgirar una situació que ha abocat el Llagostera al penúltim lloc de la classificació de la Lliga Adelante amb tant sols 9 punts en 11 jornades.

"És aviat encara per atabalar-nos per la posició que ocupem però sí que és necessari guanyar un partit per trencar la mala dinàmica", insistia el futbolista. Perea va tenir també paraules d'elogi per la tripleta tècnica que ha assumit el relleu de Santi Castillejo a la banqueta del Llagostera: "estem treballant molt bé i ara el que convé és que arribin els resultats. El futbol té ratxes bones i ratxes dolentes, i ens ha d'arribar la bona".

Perea va fitxar pel Llagostera, segons confessava ahir, "perquè és un club petit i humil on es pot treballar amb tranquil·litat" i va subratllar que "ja sabíem que aquesta temporada no seria fàcil assolir la permanència". De totes maneres l'extrem està convençut que aviat es capgirarà la dinàmica: "m'agradaria que d'aquí a dues o tres setmanes jo ja estigui al 100% i que l'equip estigui més consolidat en la zona mitja de la classificació".

Perea ha jugat 120 minuts dividits en tres partits (Las Palmas, Lugo i Racing). La primera titularitat va ser dissabte passat contra els càntabres.