Sis jornades sense guanyar són moltes i, un dia o un altre, ha d'acabar aquesta mala dinàmica dels llagosterencs si no es volen convertir en un habitual de les places de descens. Demà a Alcorcón el Llagostera té una nova oportunitat per aconseguir-ho. El tècnic, Lluís Carrillo, després de l'entrenament matinal fet ahir a Palafrugell, assegurava que els seus homes "han treballat bé tota la setmana i estan amb moltes ganes" i va explicar que "hem incidit en les errades i desajustaments defensius del dia del Racing perquè no tornin a passar". Amb només dues victòries en onze partits, Carrillo va explicar que "hem de guanyar i sumar punts competint com el dia del Lugo. Contra el Racing ho vam fer però les errades ens van penalitzar molt. No veig afectat l'equip per les sis jornades sense guanyar perquè en aquesta categoria en guanyes dos de seguits i et catapultes cap a una posició més solvent".

El de demà a Alcorcón serà el tercer partit amb la tripleta tècnica Carrillo-Alsina-Álvarez al capdavant del Llagostera i, en aquest sentit, el primer entrenador va demanar una mica de paciència. Per veure el "veritable" Llagostera, segons ell, encara caldran "tres o quatre setmanes més". "Estem intentant trobar els jugadors idonis per a cada posició i dissabte tornarà a haver-hi modificacions a l'equip, però és prematur per veure un canvi radical", apunta el tècnic. La solució que apunta Carrillo per creure en el nou projecte llagosterenc passa per guanyar un partit ben aviat: "allò que et dóna credibilitat i confiança són les victòries i en necessitem una urgentment".

Urgències al calendari

El calendari no dóna treva i si el Racing era un rival directe ara, com diu Carrillo, en vénen dos més. Els blaugrana afronten "dues finals " més contra l'Alcorcón i la setmana que ve a casa contra el Tenerife "i per nosaltres cada setmana és una guerra, i més si ens enfrontem a rivals directes", apunta el tècnic. Un dels aspectes a millorar és no abaixar els braços quan l'equip encaixa un gol: "Cal saber jugar amb el marcador en contra i perseverar per remuntar.

Carrillo intueix que demà a Alcorcón es veurà un partit "amb molta guerra i disputes al mig del camp", i en aquest sentit va dir que "si no m'equivoco ells són l'equip que més targetes ha vist i això és perquè lluiten molt". D'altra banda, si per alguna cosa havia destacat el Llagostera en els anteriors anys i, a més, va resultar decisiu per ser ara a Segona A, eren les jugades a pilota aturada, una arma que l'actual cos tècnic vol potenciar: "l'estratègia ha de ser clau en el nostre joc i contra el Racing ja es va veure. Històricament ha sigut un dels punts forts del Llagostera i aquesta tarda (per ahir) la dedicarem íntegrament a l'estratègia i en aquest sentit el primer llançador en les accions d'estratègia serà Pitu".

Una de les notícies agradables de dissabte passat va ser veure per primer cop en l'onze titular un home cridat a ser determinant en el reflotament dels llagosterencs, Alberto Perea. "És un futbolista diferent, ha de ser la pedra angular de l'equip perquè aporta coses diferents, és descarat , és bo en l'u contra u, té una bona centrada i serà molt important per a nosaltres", va considerar Carrillo, que també va confirmar que "en dues o tres setmanes veurem l'autèntic Perea", un cop hagi agafat ritme de competició després de set setmanes de baixa per lesió. Per al partit a l'estadi Santo Domingo d'Alcorcón, el Llagostera té les baixes d'Enric Pi i Robert Simón. Óscar Rico i Juanjo van quedar fora de la convocatòria.

D'altra banda, Lluís Carrillo no és partidari de fer a aquestes alçades cap mena de pretemporada, perquè "el feeling amb la plantilla és total". Per al tècnic aquesta possibilitat no ha existit en cap moment. Finalment, Carrillo va definir l'equip de Pepe Bordalás assegurant que "l'Alcorcón té una plantilla de molta qualitat, treballadora i probablement disposa d'una de les parelles atacants més bones de la categoria amb David Rodríguez i Máyor. I el migcampista Martínez és un molt bon futbolista". El Llagostera s'entrena aquesta tarda als camps annexos de Santo Domingo per preparar el partit de demà. L'expedició se'n va al matí en TAV cap a Madrid.