Cares llargues en l'expedició del Llagostera després de la derrota d'ahir a Alcorcón. Les coses no rutllen i el canvi a la banqueta (el trio Carrillo-Alsina-Álvarez pel destituït Santi Castillejo), només ha aportat un punt de nou possibles. Carrillo té identificat el problema: "no ens creiem que podem competir en aquests camps, on es necessita molta lluita". Ara falta que els tècnics trobin la tecla que permeti corregir els errors.

L'entrenador del Llagostera no va posar cap excusa a la derrota. "En el cos a cos han estat molt superiors. S'enduien totes les segones jugades. No hem entrat en el ritme del partit, ells han estat sempre més intensos", va exposar Lluís Carrillo.

Tot i això va apuntar que "a la primera hem tingut tres o quatre ocasions de Querol i Eloi, hem creat sensació de perill, però sobretot a partir del seu segon gol ja ens ha costat molt".

El tècnic no va amagar que "estem empipats per la derrota i per la manera com es va produir" però es va estimar més mossegar-se la llengua. Segons ell "ara hem de fer el viatge de tornada, demà (avui per al lector) descansarem, i a partir de dilluns mirarem com replantejar tot això per tirar endavant. Ara tothom està massa calent".

Preguntat per la revolució que va presentar el Llagostera a l'alineació, Lluís Carrillo va dir que "hem cregut que per afrontar aquest partit aquests eren els millors jugadors". En aquest sentit va afegir que "estem valorant encara la plantilla, es poden fer molts canvis, mirant quin és el millor sistema i quins són els jugadors més addients. Està clar que encara no hem trobat les tecles, però ho tirarem endavant. Sabiem que seria molt dificil, però per força i ganes no ens superarà ningú.

El Llagostera és penúltim, amb 9 punts, un més que el cuer Albacete. La permanència és a tres punts, però la marca un Racing que avui juga. Diumenge que ve els blaugranes tenen una nova final a Palamós contra el Tenerife, un altre rival directíssim.