Dues victòries en dotze partits com a locals per al Llagostera, a Segona A, i el Palamós, a Tercera. Els dos equips que comparteixen el rebatejat Estadi Palamós-Costa Brava tenen en comú alguna cosa més que l'escenari dels seus partits de casa: uns registres pràcticament idèntics que els han conduït al pou de les seves categories. Ni llagosterencs ni palamosins per més que passen les jornades se'n surten i farien bé de canviar, sobretot, la desastrosa dinàmica a casa si volen assolir l'objectiu de la permanència.

Els números del Llagostera i el Palamós són gairebé una còpia exacta i aquells aficionats de la demarcació que hagin optat per fer-se soci d'ambdós clubs no guanyen per a disgustos cada vegada que juguen els seus equips. Els seguidors del Llagostera encara no han pogut celebrar amb els seus cap triomf perquè l'única victòria va arribar en el partit a porta tancada davant el Leganés (2-0), mentre que els de Jordi Martínez van guanyar el Prat (2-1) i d'això ja en fa nou jornades. En els dotze partits de Lliga que porten disputats, els dos locals de l'estadi Palamós-Costa Brava han sumat els mateixos punts (9) i ocupen idèntica posició (penúltims). Únicament han guanyat dos partits i n'han perdut set. A més a més, els aficionats llagosterencs i palamosins són els que menys gols han celebrat a casa, tres n'ha fet el Llagostera mentre que el degà n'ha fet quatre.

Un altre paral·lelisme i per descomptat, negatiu, són les jornades que arrosseguen tots dos equips sense guanyar. A Alcorcón la tripleta tècnica Carrillo, Alsina i Álvarez no van acoseguir trencar la setena jornada sense vèncer mentre que als de Jordi Martínez, l'empat davant el Santfeliuenc allarga a la mateixa xifra la sequera de triomfs. El Llagostera se la tornarà a jugar diumenge a Palamós contra el Tenerife (19.00) mentre que el Palamós ho farà a Manlleu (17.00). "No és que siguin finals tots els partits però cada cop que no guanyem i els rivals sí, la distància es fa més gran", assegura Carrillo. El tècnic espera tallar aquesta sèrie diumenge. "Som a tres punts de la salvació però ja toca sumar o guanyar. Més que res per l'estat d'ànim perquè si guanyem, l'equip agafarà confiança".

El Llagostera se la tornarà a jugar diumenge a Palamós contra el Tenerife. Carrillo recuperarà el davanter Juanjo i està pendent d'unes proves que se li han de fer a Óscar Rico per saber si l'extrem hi serà o no. En canvi, Enric Pi encara no estarà en condicions.