El Llagostera encara amb molt d'optimisme i confiança el compromís de demà al Molinón després de trencar diumenge passat davant del Tenerife (2-0) una ratxa de set partits sense guanyar. És cert que l'Sporting (quart classificat) és a un punt dels tres colíders, Las Palmas, Girona i Valladolid, que fa 13 jornades que no perd i que és l'equip menys golejat amb 9 dianes en contra. Però això no espanta els blaugrana, que després de la tercera victòria en volen una altra per sortir del descens i confirmar la reacció. I El Molinón seria l'aparador ideal.

"Les sensacions són molt bones, estem més distesos i més ficats perquè una victòria sempre ajuda i és positiva", admetia ahir el tècnic Lluís Carrillo en la compareixença prèvia al duel d'aquest cap de setmana. El Llagostera s'entrenarà aquest matí a Palamós i a la tarda viatjarà en avió de Barcelona a Santander per acabar de completar en autocar el viatge fins a Gijón. A la convocatòria hi haurà moltes absències: Jordi López està sancionat (va veure la cinquena groga davant el Tenerife), mentre que Juanjo, Ratti, Óscar Rico, Robert ?Simón i Enric Pi són baixa per lesió.

Carrillo, que va admetre que malgrat la victòria contra el Tenerife podria introduir alguns canvis a l'onze titular, va analitzar els perills d'un Sporting temible. Segons ell "tot i no ser un equip que tingui un percentatge de possessió de la pilota gaire elevat sí que és dels que fa el joc més ràpid amb pilota. Juguen fàcil, amb un o dos tocs, i la pilota la fan volar. Òbviament serà molt difícil guanyar-los al seu camp, com així ho indica que són l'únic invicte de la categoria. La clau serà tallar les línies de passada que fan", va desgranar.

L'entrenador va insistir que "el cos tècnic necessitàvem una victòria perquè els jugadors ?creguessin en el nostre projecte i durant la setmana els hem notat més alegres, s'han atrevit a provar coses. Abans feien el mínim perquè no se sentien còmodes. El 2 a 0 els ha servit per refermar-se en la seva moral i autoconfiança". Preguntat per si els futbolistes s'havien "alliberat" en comprovar que podien tornar a guanyar va assenyalar que "espero que sí, però és massa aviat per comprovar-ho". El tècnic va advertir que "anem a un camp molt complicat i és massa aviat per veure els canvis, encara falten tres o quatre setmanes per veure el veritable Llagostera".

Malgrat la victòria contra el Tenerife el Llagostera segueix en zona de descens. Lluís Carrillo va dir que "la nostra motivació és guanyar partits per en dues o tres setmanes sortir de la zona delicada. Si ho fem així creixerem en confiança. Si som els primers que guanyem l'Sporting serà anecdòtic perquè la nostra intenció és guanyar sempre".

El tècnic del Llagostera va assegurar que "la nostra idea és no tancar-nos al darrere, no volem perdre la cara al partit". També va parlar de la situació dels davanters i va indicar que "contra el Tenerife van sortir a competir molt fort". "Ja ens agradaria que fossin com Rubén Castro del Betis que porta deu gols o Sandaza del Girona però el treball que fan és molt bo i obtindran el premi, segur", va afegir.

Carrillo no va voler donar pistes sobre l'onze que presentaran demà al Molinón. Preguntat per si l'heroi del partit del Tenerife, Pitu, seria titular, es va limitar a dir que "ja ho valorarem".