Els jugadors de l'Sporting Miguel Ángel Guerrero i Pablo Pérez tenen molt complicat entrar en la convocatòria que Abelardo Fernández facilitarà avui per jugar demà contra el Llagostera al Molinón, ja que tots dos segueixen sense recuperar-se de les molèsties que pateixen en un genoll.

Tant Guerrero com Pablo Pérez es van exercitar ahir al gimnàs i van ser sotmesos a tractament i fisioteràpia però amb prou feines s'han entrenat amb la resta de companys aquesta setmana, de manera que sembla complicat que Abelardo acabi convocant-los.

Si es confirmen aquestes baixes, Guerrero es perdria el tercer partit consecutiu mentre que per a Pablo Pérez seria la seva primera absència de la temporada, la qual cosa deixaria el lloc de mitjapunta en possessió de Dani Ndi, que estpa jugant en les últimes jornades.

Abelardo té la baixa segura del migcampista Sergio Álvarez, que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes, i el seu lloc serà ocupat per Rachid.

La plantilla asturiana no vol posar-se pressió pel fet que en cas de no perdre dissabte contra el Llagostera establiria un nou rècord de partits consecutius (14) sense perdre, que fins al moment data de la temporada 1982-83 amb Bujanin Boskov a la banqueta.