Lluís Carrillo, Oriol Alsina i Òscar Álvarez poden tenir un maldecap més diumenge en el partit contra el Ponferradina. A banda de la necessitat, no ja de puntuar sinó de sumar els tres punts, per no despenjar-se massa respecte a les posicions que marquen la permanència, el cos tècnic llagosterenc està molt pendent de l'Estat físic d'un dels homes més importants al seu esquema: el central Pedro Alcalá. El defensa de Mazarrón va patir distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre durant el partit contra el Numància i durant tota la setmana ha estat fent treball específic al marge del grup. El pes d'Alcalá a l'equip blaugrana és considerable (ha jugat tots els partits menys el d'Alcorcón) i per aquest motiu, el cos tècnic l'esperarà fins ben bé diumenge hores abans de començar el partit. I és que l'aportació d'Alcalá a l'equip no és només a nivell de seguretat en defensa sinó que també en atac. Sense anar més lluny dissabte passat a Sòria va marcar els dos gols dels gironins (un a la sortida d'un córner i l'altre de falta directa) la qual cosa fa que sigui un dels tres màxims golejadors de l'equip empatat a dos gols amb Sergio León i Pitu Comadevall. En principi sembla poc probable que Alcalá es reincorpori avui a la feina però si ho fes dissabte i acabés amb bones sensacions, tindrà gairebé assegurada la titularitat.

La parella formada les darreres jornades per Jorge García i Alcalá ha convençut Carrillo, que confia no haver-la de trencar. En cas que s'hagi de fer per força major, els candidats a ocupar el lloc de l'exjugador del Real Unión són Ruymán Hernández i Marc Vallhonesta. El canari va ser el gran sacrficat de la derrota contra el Betis i no va viatjar a Sòria mentre qe Vallho no juga des de la primera jornada de Lliga a Las Palmas.

D'altra banda, diumenge en col·laboració amb la Creu Roja de Palamós, el Llagostera celebrarà un gran recapte d'aliments. Tots els seguidors que s'acostin a l'estadi Palamós-Costa Brava amb aliments, preferentment, llet, oli, arròs, llegums, pasta, conserves o productes d'alimentació infantil aconseguiran a canvi una entrada per al partit contra el Ponferradina (17.00 h.).