Acomiadar amb victòria l'històric 2014 que ha suposat l'ascens a la Segona A davant els seus afeccionats. Ara que és època de bons desitjos, el Llagostera vol tombar el Ponferradina per brindar una alegria a la seva afició i sobretot, i el més important, mantenir ben vives les opcions de permanència. "Necessitem ja la victòria i ens hi deixarem la vida per guanyar el Ponferradina", va prometre ahir a Palafrugell l'entrenador dels blaugrana, Lluís Carrillo.

El Llagostera és cuer, fa tres partits que no guanya, amb un empat i dues derrotes, i per això els del Gironès volen acomiadar demà a casa el 2014 amb un bon regust de boca.

L'entrenador dels llagosterencs, Lluís Carrillo, davant la visita d'un dels equips més golejats de la part alta, espera incrementar el registre golejador. "Tant de bo que estiguem encertats de cara a porteria i aprovar l'única assignatura que tenim pendent". Una victòria contra el Ponferradina suposaria trencar finalment la mala ratxa a Palamós, on l'equip tan sols ha aconseguit dues victòries, contra Leganés i Tenerife. "Ara ens arriben dos partits (Ponferradina a casa i Albaceta a fora) on hem de sumar punts perquè si no ens quedarem a baix, ens trobem en moment clau de la temporada on necessitem els tres punts", recorda Carrillo conscient de la importància del partit de demà.

Durant la setmana la plantilla ha fet autocrítica pels gols encaixats a Sòria i ha treballat la manera que no es repeteixin. "Tenim apresa la llicó de Sòria. Havíem d'evitar els córners i les faltes perquè tenien un gran llançador com Julio Álvarez que va participar en els tres gols. El Ponferradina també té grans llançadors i molt bons rematadors per tant intentarem evitar aquestes jugades".

Carrillo, Oriol Alsina i Òscar Álvarez tenen les baixes segures del sancionat Diego Rivas i del lesionat Perea però recuperen després d'una bona colla de jornades Rico, Simón i Juanjo. En aquest sentit, Carrillo avisa que el cos tècnic tornarà a sacsejar l'alineació. "Hi haurà canvis a l'onze perquè a Sòria vam veure coses que no ens van semblar bé. A més a més, estudiem els rivals i decidim quins jugadors són els més adients", explica. A l'espera de l'evolució de Pedro Alcalá, dubte fins a darrera hora per culpa d'una distensió al lligament del genoll, Jordi López es perfila com el relleu de Diego Rivas i Ruymán i Vallho opositen al del central de Mazarrón per si no es recupera. Aimar, Sergio León, Rico i fins i tot René podrien ser les altres novetats.

Després de les fortes pluges de fa quinze dies, el Llagostera tornarà a l'estadi Palamós-Costa Brava. Carrillo reconeixia ahir que la gespa no està en les millor condicions. "No hem trepitjat la gespa de l'estadi des del partit del Betis. Ho farem demà (per avui) en el darrer entrenament. Sabem que no està en les millors condicions però en la situació que estem ens hem d'adaptar a tot", deia l'entrenador selvatà.

Pel que fa als possibles moviment durant aquest mercat d'hivern, l'entrenador va confirmar que el Llagostera fitxarà. El club està estudiant ja diverses opcions i no descarta la fórmula de les cessions d'algun filial. En aquest sentit, el Llagostera cerca al mercat un lateral esquerre, un extrem i un davanter centre, segons Carrillo "per millorar la qualitat de l'equip".