La victòria contra el Ponferradina no va ser l'única bona notícia pel Llagostera el cap de setmana passat. I és que el filial de Segona Catalana, entrenat per Pau Hidalgo, va aconseguir un sonat triomf al camp del Guíxols (1-2) que ha permès als blaugranes situar-se com a líders de la categoria amb un punt més que els ganxons. Gairebé a la mateixa hora que el primer equip es desfeia del Ponferradina a Palamós, a ben pocs quilòmetres el filial feia el mateix amb el fins aleshores líder de Segona Catalana. Reyes i Espuña van ser els autors dels gols.

Els números del Llagostera B són molt bons: de catorze partits jugats només n'han perdut un, acumulen set victòria i sis empats i un balanç de 24 gols a favor i només onze en contra. El proper cap de setmana els de Pau Hidalgo tenen una nova prova de foc que, en cas de superar, els permetrà presentar definitivament la candidatura a l'ascens a Primera Catana: reben el Camprodon, tercer de la lliga, amb qui només els separa un punt.

El Llagostera B continua jugant al camp Municipal del poble i està format per joves jugadors que, qui sap, si algun dia podran tenir l'ocasió de fer el salt al primer equip professional.