Dos gols d'Imaz i tres punts. Això és el millor que es va endur el Llagostera de l'estadi Carlos Belmonte. Els dos primers gols del lleidatà a Segona A permeten al club gironí guanyar una autèntica final, mantenir més que viva la lluita per la permanència i deixar ben tocat a l'Albacete, l'últim a la taula.

L'equip de Lluís Carrillo i Oriol Alsina ha inicia el partit amb el clar objectiu d'avançar-se en el marcador. Als tres minuts de joc, l'assistent ha invalidat una clara acció de Querol que havia acabat en gol. Imaz sí ha pogut celebrar el seu primer gol com a blaugrana en una rematada de cap després d'una jugada iniciada en un servei de banda. El mateix davanter blaugrana ha sentenciat amb una diana de penal als quatre minuts de la represa i el conjunt gironí, amb els mateixos jugadors a l'onze inicial que en el duel contra el Ponferradina, ha sabut defensar d'allò més bé la porteria de Moragón.

La victòria permet afrontar amb optimisme les vacances de Nadal i el primer duel de 2015, el derbi gironí que es jugarà el 3 de gener (18.00) a Palamós.

Més informació a l'edició en paper de demà.