Jordi Martínez i Joan Mármol recordaran de manera molt diferent la seva estrena a una banqueta de Tercera Divisió. El primer recordarà els seus inicis d'entrenador com un calvari culminat amb una destitució després de vuit jornades sense guanyar. El cueta Martínez recordarà també que el seu sorprenent acomiadament va ser un divendres quan es trobava preparant el partit davant el Martinenc. En canvi, el seu substitut, Joan Mármol, ha experimentat unes sensacions diametralment oposades a Martínez. El debut de Mármol és de notable alt amb 12 punts de 15 possibles i amb l'equip fora del descens.

Els números canten

El també director esportiu del degà, Joan Mármol, ha sumat més punts que Martínez en moltes menys jornades, Mármol ha guanyat quatre partits dels cinc que ha dirigit mentre que Jordi Martínez en tretze jornades en va guanyar tan sols dos. L'actual entrenador del degà assegura que el mèrit de l'excel·lent trajectòria amb ell a la banqueta no és seu. "El mèrit és dels jugadors perquè sense el seu esforç, sacrifici i actitud no hauríem trencat la mala dinàmica que portàvem". L'entrenador palamosí assegura satisfet que "l'última victòria té un valor afegit perquè a les baixes d'homes com Cano, Vizuete o del Moral cal tenir en compte que acabem el partit amb dos juvenils".

Amb vint-i-un dies sense futbol a la Tercera Divisió, Mármol explica que "físicament les dues setmanes sense futbol ens aniran bé per recuperar jugadors però d'altra banda allò que volem és competir perquè ara emocionalment estem molt forts". L'actitud i compromís que s'ha trobat Mármol al vestidor que dirigeix és el que més li agrada. "L'exemple d'implicació queda reflectit en Matamala. Amb 38 anys va córrer seixanta metres al minut vuitanta cinc per tal de defensar l'atac del Castelldefels", recorda el preparador baixempordanès.