Es diu Arturo Pérez-Reverte, té 25 anys i si res no ho impedeix avui es convertirà en nou jugador del Llagostera. Ja fa uns dies que el fitxatge del davanter és un fet, però no serà fins les properes hores que el club blaugrana l'anunciarà com la primera incorporació del mercat d'hivern. El murcià viatjava durant el dia d'ahir a Palamós, on podria ser presentat avui mateix, sempre i quan arribi tota la documentació pertinent i es pentinin els habituals serrels d'última hora. Arturo reforçarà la davantera, però no serà l'únic pedaç per a un equip que necessita millorar si no vol seguir patint com fins ara. La direcció esportiva, encapçalada per Oriol Alsina, ha tancat una carpeta, però en té una altra d'oberta al damunt de la taula. Amb l'atac cobert, ara al club li toca moure fitxa per cobrir una vacant en defensa. Fitxar un lateral esquerre és la prioritat.

Amb Enric Pi com a únic jugador per aquesta demarcació (Ruymán i Ríos Reina també són alternatives, però no és la seva posició natural), tant Lluís Carrillo com Òscar Àlvarez i el mateix Alsina estan al cent per cent d'acord que cal fer un esforç per completar aquesta zona. Ríos és titular a la banda esquerra de l'atac i la més que possible baixa de Jorge Díaz per més d'un mes fa que Ruymán sigui una alternativa important a l'eix de la defensa. Per tant, el cos tècnic només disposa de Pi per ocupar el lateral esquerre. Amb tot plegat, el club té per davant encara 24 dies per regirar el mercat. D'opcions en té més d'una, però encara no ha fet un pas endavat com en el cas d'Arturo, al que va lligar quan va tenir l'oportunitat.

Amb dues incorporacions (si s'acaba produint la segona), el Llagostera donaria per completada la seva actuació durant el període de fitxatges d'aquest mercat d'hivern. Ho faria en la part de cares noves, encara que també podria moure fitxa en l'apartat de baixes, tot i que en aquest cas és més complicat. El Llagostera disposa d'una plantilla prou equilibrada i deixar anar algun futbolista no és una alternativa que la direcció esportiva tingui gaire en ment. Tanmateix, des del club encara no s'ha afirmat al cent per cent que es compta amb tots els jugadors, pel que aquesta possibilitat no està del tot descartada.

Amb Arturo, més pólvora?

La del Llagostera és la davantera amb menys gol de tota la Segona Divisió A. Entre tots els atacants, només s'han sumat 5 gols: 3 de Sergio León i 2 de Jesús Imaz. Homes com Juanjo Expósito, Eloy Gila o fins i tot Alberto Perea, Robert Simón, David Querol i Óscar Rico encara no han vist porteria, pel que l'aterratge d'Arturo es converteix en la gran esperança perquè l'equip comenci a maquillar els seus números de cara a la porteria rival.

Mentre s'acaba de concretar el seu fitxatge, la primera plantilla tornarà avui als entrenaments després d'uns dies de descans per començar a preparar el partit d'aquest diumenge al camp del Mirandés. Saber quan Arturo es vestirà de curt, és només qüestió d'hores.