Després de tancar les inscorporacions del davanter Arturo Rodríguez (Alcorcón) i del lateral esquerre Samu de los Reyes (Lugo) tots dos en qualitat de cedits pel Còrdova, el Llagostera sembla haver donat una petita treva al mercat d'hivern. No és ben bé així perquè el club està molt atent al mercat per si sorgeix la possibilitat d'incorporar un jugador que marqui les diferències des de l'extrem. En aquest sentit, un dels noms que hi ha sobre la taula d'Oriol Alsina és el de Manu Lanzarote. Tot i ser reticent a marxar, el jugador de l'Espanyol va anunciar ahir la seva decisió de sortir cedit aquesta segona volta. La manca de confiança de Sergio González ha empès l'extrem a buscar una sortida en forma de cessió. És aquí on apareix el Llagostera, el qual veu en Lanzarote el perfil d'extrem ràpid, hàbil i àgil i capaç de desequilibrar partits que està cercant. L'operació és d'allò més complicada i gairebé impossible a causa de l'alt cost econòmic que suposaria incorporar-lo. Tot i això, el club llagosterenc va contactar amb l'Espanyol i el jugador la setmana passada per temptejar les possibilitats d'èxits de l'operació.

El conjunt gironí no és ni serà l'únic equip que s'ha interessat per l'exjugador del Sant Andreu. Un altre dels seus equips, el Sabadell, també ha preguntat a l'Espanyol. La delicada situació econòmica dels vallesans juga en contra del seu retorn a la Nova Creu Alta. L'altra oferta i, de moment, la més atractiva que té Lanzarote sobre la taula és la dels Houston Dynamo. El conjunt nord-americà ja ha incorporat el seu excompany a l'Espanyol Raúl Rodríguez i ara també pretén endur-se l'extrem. El fet que Lanzarote dirigeixi una escola de futbol femení a Terrassa podria ser un dels factors que el fes decantar per no marxar tan ?lluny.

Carrillo recupera efectius

Lluís Carrillo, Oriol Alsina i Òscar Álvarez van haver de canviar mig equip titular diumenge passat a Miranda de Ebro. Una allau de lesions durant la setmana i la sanció a David Querol va deixar el cos tècnic sense el reusenc, Moragón, Masó, Jorge García i Imaz. Unes molèsties al bessó van deixar fora de combat també Tarradellas així com l'habitual Óscar Rico, que continua amb problemes físics mentre espera trobar un equip aquest mercat d'hivern. La fortuna ha canviat aquesta setmana i, malgrat que dimecres Ríos i Tarradellas no van completar l'entrenament, ahir Carrillo va poder treballar amb tots els efectius. Moragón, Masó, Ríos i Tarradellas estan plenament recuperats i Imaz també s'entrena amb normalitat un cop superat el traumatisme cranial que va patir en el derbi contra el Girona. Les bones notícies no s'acaben aquí. I és que el lateral esquerre Samu de los Reyes arribat del Còrdova ja es va exercitar ahir amb el seu nou equip i podria estar disponible per rebre demà passat el Valladolid. Les úniques baixes segures per al partit contra el segon classificat són les de Jorge García, que encara en té per un mes com a mínim, i del sancionat Pedro Alcalá. Óscar Rico té complicat ser-hi.

De la seva banda, Rubi té el dubte d'Óscar González. El mitjapunta va haver de deixar l'entrenament de dimecres per una regirada del turmell i ahir no es va entrenar amb l'equip. Roger Martí i Alejandro Alfaro estan descartats per lesió mentre que Sastre ho té molt complicat.