Per fer el desplaçament fins a Leganés, el Llagostera va fer dissabte al matí el viatge d'anada en TAV. Aquesta va ser la primera vegada del curs que la plantilla gironina feia un desplaçament llarg el mateix dia de partit. L'estada a terres madrilenyes va ser curta, ja que la plantilla va tornar cap a Catalunya amb l'autocar del club, que els esperava just a la sortida de Butarque. Les males cares per la derrota era el dominador comú entre els jugadors. Un dels més afectats era un Sergio León a qui no li agrada gens perdre. Tampoc estava excessivament alegre Samu de los Reyes. El nou lateral esquerre del Llagostera, però, tenia un bon motiu per estar content. A Butarque va defensar, per primera vegada, l'escut del Llagostera. "El míster ha decidit donar-me l'oportunitat de jugar i espero que segueixi així", explicava el futbolista cedit pel Còrdova just abans de sortir de Butarque. L'exjugador del Lugo és conscient de la competència que hi ha amb Enric Pi però va assegurar que "hi ha molt bona relació amb Pi i amb tots els companys".

Samu de los Reyes va anar convocat contra el Valladolid però va sortir de la llista prèvia al duel davant el Las Palmas. "Enric (Pi) va fer un gran duel contra Valladolid i, futbolísticament, el més normal era que tornés a jugar el següent duel", va comentar l'andalús. Aquest divendres, però, quan va veure la convocatòria, ja va veure clar que tenia la possibilitat de debutar amb el seu nou equip com a titular. "No em van dir res, simplement treballes i, quan veus la convocatòria, penses. En veure que Enric es quedava fora, vaig creure que tenia moltes opcions de jugar". Carrillo i Oriol Alsina, després del partit, van destacar que una de les poques coses positives del duel era el rendiment ofert per la darrera incorporació d'hivern.

Com a curiositat, Samu va canviar-se les botes al descans perquè se li acumulava massa fang a les que utilitzava amb tacs mixtos.