La plantilla del Llagostera va gaudir ahir d'una jornada de descans després de fer recuperació diumenge tot just arribats de Leganés. Lluís Carrillo i Oriol Alsina només pensen en el partit contra el Recreativo de Huelva de dissabte a Palamós (20.00). Un partit que els llagosterencs tenen assenyalat en vermell al calendarii que, per força, va condicionar el de dissabte passat a Butarque on els gironins van caure claramanet 2-0. Tant Carrillo com Alsina van reconèixer al final del duel a terres madrilenyes que havien tingut molt en compte el factor de les targetes a l'hora de fer l'alineació. I és que el Llagostera arribava a Leganés amb Ruymán Hernández, Tito Ortiz, Pitu Comadevall i Juanjo Expósito al límit de la suspenció. Carrillo no volia perdre sobretot Pitu i Tito de cop i per això va asseure el saltenc a la banqueta. Dels adverttis, l'únic va ser amonestat i que, per tant es perdrà el matx contra el Recre, va ser Tito. El colomenc, migcampista defensiu, va actuar a Butarque novament de central per les baixes de Jorge García, Vallho i Alcalá per lesió. És per això que Carrillo i Alsina estan molt pendents de l'estat físic d'Alcalá ja que si no es recupera a temps del pinçament a l'esquena que va patir a finals de la setmana passada, es quedaran amb només Ruymán com a únic central pur.

En principi, està previst que el central de Mazarrón s'incorpori avui a la feina amb el grup en el retorn a la feina. L'exjugador del Múrcia és una peça gairebé insubstituïble als esquemes de Carrillo i Alsina que respiren amb la més que probable tornada a l'onze. Un maldecap ben gros suposaria no poder disposar per segona jornada consecutiva d'Alcalám ja que sense Tito, sancionat, caldria fer algun invent. Desplaçar Aimar, Enric Pi o Jordi López podrien ser alguns dels candidats a ser la parella de Ruymán en el cas, poc probable, que Alcalá no estigui en condicions.

Amb Jorge García fora de combat encara per alguna setmana més i Vallho acabat d'operar del genoll, Carrillo i Alsina van curts d'efectius a l'eix central. L'asturià es va lesionar a l'esptalla a principis de gener en el derbi contra el Girona i el pronòstic era d'un mes i mig mentre que al silenc no se l'espera fins al març un cop intervingut del genoll.