El tècnic del Llagostera va comparèixer ahir a la sala de premsa amb una cara molt més alegre que una setmana abans a Leganés i, després d'una important victòria contra el Recreativo, va assegurar que "ja havíem dit que necessitàvem recuperar la nostra identitat i, tot i les baixes que teníem, hem tornat a demostrar que estem en una línia ascendent i que tots els jugadors, fins i tots els que no entren a les convocatòries, estan al cent per cent decidits a ajudar-nos per treure això endavant". Per a l'entrenador de Tossa de Mar, els tres punts d'ahir contra el conjunt andalús són "molt importants, perquè hem guanyat una final i ara ens queden divuit. Hem guanyat contra un rival directe, que tot i la seva delicada situació social i econòmica està fent un gran treball, i perquè altres rivals com Barça B i Santander han perdut avui".

Carrillo va explicar el retorn de la titularitat d'Eloy Gila, deixant un habitual com Rios a la banqueta, perquè "som un cos tècnic que no tenim problemes per fer canvis en en funció del rivals i de les necessitats de l'equip. Volíem tenir presència ofensiva amb Gila i ens ha sortit bé".

Sobre l'absència de Pedro Alcalá, Lluís Carrillo va explicar que "abans del partit no tenia bones sensacions i, amb els pocs entrenaments que ha fet aquesta setmana, hem optat per jugar amb Ruyman i Aimar que s'ha adaptat molt bé a la posició de central i, a sobre, ha marcat el gol".

Finalment, Lluís Carrillo va voler donar les "gràcies als 1.400 valents que han vingut avui a Palamós, en un dia que feia molta fred a l'estadi; la veritat és que no hem hem tingut gaire sort amb el tema climàtic...". Per a Carrillo està "clar que ens agradaria que enlloc de 1.500 espectadors n'hi hagués quatre o cinc milers, però els que venen animen molt i són realment bons".

José Luis Oltra (Recreativo)

L'altra cara de la moneda era l'entrenador del Recreativo que, tot i admetre el fluix paper del seu equip creia que el resultat més just hauria estat un empat a zero. "Un partit dolent, amb poc futbol per part dels dos equips, que s'ha decidit a pilota aturada com ja preveiem que podria passar. Pitu ha xutat molt bé una falta, que crec que era bastant discutible, i ells han anat més al rebuig que nosaltres i ens ha agafat per aquí en un partit que era de zero a zero", va resumir José Luis Oltra recordant que "abans del gol la seva oportunitat més clara ha arribat per un rebuig del nostre porter".