Diuen que la paciència és la mare de la ciència. Aplicant aquesta frase al Llagostera, s'hauria de dir que la paciència és la mare dels gols. En aquestes primeres 24 jornades a Segona A, el conjunt blaugrana ha fet 18 dianes. D'aquestes, només quatre han arribat abans del descans. Tot plegat genera diverses conclusions: els gironins segueixen sent el pitjor equip en registres ofensius -tenen una diana menys que el Tenerife- i els costa molt encarrilar el partit abans d'arribar al descans. Es fan pocs gols, però els que es fan són decisius i gairebé tots (14 de 18) s'han aconseguit en duels en què el Llagostera ha puntuat. Fins a 8 dianes també han servit per obrir la llauna, un fet que sempre és positiu ja que permet fer el primer pas per fer-se amb els tres punts.

De les primeres 24 jornades del Llagostera a la lliga de plata, s'ha marcat en 11 partits i no s'ha vist porteria en 13. La falta de capacitat ofensiva era un problema força preocupant quan Santi Castillejo era el propietari de la banqueta: en nou jornades només s'havien fet quatre gols. Amb l'arribada d'Oriol Alsina, Lluís Carrillo i Òscar Álvarez l'equip s'ha anat mostrant més segur en defensa (26 gols en contra no és una xifra gens dolenta per a un equip que conviu a la zona baixa de la taula) i ha tingut les idees més clares de cara a porteria.

Homes com Ríos Reina i Alcalá han marcat en accions d'estratègia i, sobretot, l'augment del protagonisme de Pitu ha permès millorar el registre ofensiu en les faltes directes. Un altre dels factors que han millorat l'atac blaugrana és el rol lluitador que ha agafat Querol a la banda dreta, l'augment de la confiança d'Imaz i l'instint assassí de Sergio León. Per contra, està per veure quan tardaran homes com Juanjo i Eloy Gila en marcar un gol en lliga. Un altre dels davanters que té ganes de marcar és Arturo, que de moment no ha jugat com a titular.

Ara per ara, només són 8 els futbolistes que han marcat amb el Llagostera. Sergio León va fer el primer gol dels blaugrana a Segona A en la segona jornada davant el Leganés, quan va rematar amb el cap una centrada d'Óscar Rico. Va ser la darrera jugada abans del descans. Jordi López va sentenciar a la represa. Eloy Gila, al Miniestadi, va fer una bona jugada que va acabar amb una diana en pròpia porta de Patric i donant els tres punts als visitants. Enric Pi va fer el gol de l'honor contra el Mallorca i Sergio León, en la desena jornada i ja sense Castillejo, va establir l'empat davant el Lugo. Pitu va ensenyar, contra el Tenerife, com s'han de xutar les faltes i Alcalá també va fer un doblet -estèril- a Sòria. Ríos Reina, de penal, Pitu i Sergio León van marcar contra el Ponferradina i Imaz va estrenar-se en un gran partit a Albacete. L'extrem andalús Ríos Reina va buscar la remuntada amb un córner olímpic en el derbi gironí i Sergio León, de nou, i Querol van permetre el triomf davant el Valladolid. En el duel de dissabte contra el Recreativo, l'equip no va angoixar-se per trobar el gol i el premi a la paciència el va trobar Aimar.