Va arribar a Llagostera per tenir els minuts que Bordalás no li donava a Alcorcón. Cedit pel Còrdova i sense la possibilitat de fer el salt a Primera Divisió, Arturo Rodríguez Pérez-Reverte està vivint el seu segon curs a la lliga de plata. Va estrenar-se, amb debut i gol, amb el Còrdova el gener de 2014. L'avalava un espectacular inici de temporada amb La Roda, a Segona B. La present temporada la va començar amb l'objectiu de consolidar-se al futbol professional i demostrar al Còrdova que pot ser un jugador de Primera Divisió. A terres madrilenyes no li van arribar les oportunitats i, al Llagostera, el davanter murcià torna a sentir-se futbolista. Després d'acumular 104 quatre minuts repartits en quatre suplències (només en el duel a Leganés va quedar-se sense jugar a la segona meitat) Arturo va començar el duel d'inici. "Feia molt temps que no jugava 90 minuts i estic content per poder sumar minuts. Potser no he estat el més encertat possible, però anirem millorant", comentava el mateix Arturo just abans de pujar a l'autorcar de l'equip per iniciar el camí de tornada.

El davanter va ser clau en l'acció de la diana de Juanjo, ja que la seva centrada va ser mig gol."Estem per això, per ajudar a l'equip. La llàstima és que no he pogut marcar l'ocasió de la primera part, perquè la pilota em bota just abans de xutar". Les dues accions de perill del conjunt blaugrana en tota la primera meitat van tenir Arturo com a protagonista. En la primera, va entrar dins l'àrea amb tot a favor i, com diu, per culpa d'un mal bot, va enviar la pilota fora. En la segona jugada, habilitat per Imaz, va fer un bon moviment però no va arribar amb prou espai per fer una bona rematada davant Roberto Santamaría.

La seva acció més decisiva va arribar al minut 79. "Veig que la centrada de Querol es queda curta, l'aigua para la pilota, Cadamuro està una mica indecís, la trepitja i no sap ben bé què faré. Li guanyo l'acció i envio la centrada dins l'àrea i veig a Juanjo que entra", va assenyalar Arturo, tot afegint que "és un gol que ens dóna tres punts molt importants per canviar la dinàmica i sortir de la zona de descens".

Ahir va formar parella a l'atac amb Imaz. En aquest sentit, va dir que "hem combinat bé i d'aquí han sortit les dues ocasions que he tingut a la primera part". "L'entrenador m'ha donat la confiança per ser titular i ara espero tornar-li", va afegir.