La satisfacció era màxima. Després del partit, a la zona mixta, Lluís Carrillo respirava tranquil per la victòria, sobretot pel fet d'encadenar dos triomfs seguits i allunyar-se, de mica en mica, de les posicions de descens. A més, tot el que suposa per al Llagostera guanyar l'Osasuna i al camp del Sadar encara dóna més èpica a la decisiva diana de Juanjo. "Podem dir que hem guanyat en un camp històric del futbol estatal i davant un gran equip i una gran afició. Estem molt contents", va expressar Lluís Carrillo.

El primer entrenador del Llagostera va valorar que "hem tornat a tenir la sort per poder marcar, que altres dies no l'havíem tingut. I aquests tres punts ens donen molta confiança". El partit d'ahir va va estar condicionat per les importants baixes que presentava l'equip. El tècnic va comentar que "Aimar i Tito han estat molt bé com a centrals" i va insistir en el fet que, en la plantilla blaugrana, qualsevol home que jugui "fa que no es notin les baixes". Segons Carrillo, la clau de la victòria va ser "la lluita". "Ens ha donat aquest partit, ja que l'exemple més clar és que el gol arriba per lluitar una pilota que estava perduda". En aquest sentit, va assenyalar que "el treball ens ha de portar aquesta fruits". "Estem treballant moltíssim per aconseguir la salvació i aixo ens fa estar molt contents"

Els 29 punts que suma, ara mateix el Llagostera, no són garantia de res. Això ho sap un Carrillo que ja pensa en e duel de diumenge vinent. "Hem d'omplir l'estadi de Palamós per rebre un rival directe com és el Barça B. Encadenar tres victòries seguides seria molt important per agafar un coixí de punts respecte la zona delicada de la classificació". En cas de guanyar, seria el primer cop que l'equip blaugrana suma 9 punts consecutius. "Intentarem fer bons aquests tres punts sumats a Pamplona amb una victòria la setmana vinent".

Preguntat per si la permanència queda més a prop, va indicar que "encara queda molt per disputar i 17 partits per intentar aconseguir la permanència". Ahir, però, el més positiu era que "l'equip ha fet un aps endavant i ha crescut. Les nostres oportunitats arribaran i aquesta victòria ens dóna molta confiança".

En l'àmbit futbolístic, el tècnic va destacar que, defensivament "hem treballat molt bé i hem tancat les seves línies interiors, sobretot a Roberto Torres i Merino". En la vessant ofensiva, "hem intentat atacar per la seva banda esquerra, que és la seva més ofensiva". Aquesta aposta, primer amb Perea i després amb Querol, va tenir èxit.