Recreativo, Osasuna, Barça B i ara, l'objectiu és el Saragossa. El Llagostera vol seguir els passos recents del seu rival de demà. L'equip aragonès, dirigit pel serbi Ranko Popovic, fa tres jornades va completar una sèrie de quatre victòries consecutives i precisament això és el que vol aconseguir l'equip gironí a Saragossa. El moment per conquerir la Romareda sembla el propici perquè els aragonesos van rebre un sever correctiu a Mendizorrotza (4-0) i a més a més tenen la infermeria plena a vessar. Després de l'entrenament d'ahir al matí celebrat a Palafrugell sota una forta tramuntana, va comparèixer el tècnic Lluís Carrillo per explicar i recordar a tothom que el Saragossa és un equip "fet per pujar" a Primera Divisió. La bona ratxa del Llagostera els ha dut a cosir un coxí de punts respecte al play-off de 6 punts. El tècnic, tanmateix, no és d'aquells que vegi ?lluny les places de descens i vol la màxima atenció i concentració en els seus homes. "Els hem inculcat que una derrota ens torna a situar en la zona de perill i viatgem amb ganes i convençuts de treballar fort per sumar a la Romareda. Per al partit de demà al vespre (19.00), els gironins continuen amb les baixes ja conegudes per lesió de Jorge García i Vallho i perden per sanció Ríos. A més a més, Tito ha estat tota la setmana treballant a mig gas i és dubte, com Tarradellas.

"Són molt competitius, tenen molta pólvora a davant amb William i un home-gol com Borja Bastón autor de 15 gols". El fet d'encaixar un 4 a 0 davant l'Alabès, fa que el Saragossa arribi ferit en l'orgull i això el fa més perillós. "Visitem un dels estadis més complicats de la categoria i els trobarem emprenyats pel 4 a 0 però nosaltres hem de fer valer la dinàmica positiva que arrosseguem", diu Carrillo, que està convençut de les possibilitats del Llagostera de puntuar. "Som molt conscients de les nostres limitacions i sabem que cal actuar al 100% concentrats. Tenim el pressupost més baix de la categoria i si perdem aquesta concentració o ens desconnectem som un equip vulnerable", recordava.

Carrillo destaca que és important sortir vius de Saragossa sobretot per encarar amb certa tranquil·litat el tram de calendari següent amb "rivals directes com Alabès, Sabadell, Mallorca i Lugo".

Els bons números del Saragossa el darrer mes han quedat una mica entelats per culpa del sever correctiu que van encaixar els aragonesos en l'última jornada, la derrota a Vitòria 4-0 tallava una ratxa de quatre victòries seguides i un empat. La plantilla llagosterenca no es refia gens ni mica de la relliscada. "El Saragossa té moltes baixes però disposen d'una plantilla molt àmplia i amb jugadors de molt nivell, a més després del 4 a 0 arribaran motivats per revertir la situació", destaca Tito.