Tarragona torna a ser ciutat de segona A. Després d'aquella ?polèmica eliminatòria contra el ?Llagostera el curs passat, l'equip de Vicente Moreno va certificar ahir l'ascens a la categoria de plata del futbol espanyol gràcies al 3-1 ?contra l'Osca (0-0 en l'anada). ?L'Oviedo, que va vèncer a Cadis (0-1), també puja directe a Segona A.

El Llagostera va felicitar els ?tarragonins via Twitter pel seu èxit, però aquell ascens del conjunt blaugrana al juny passat era una espina que a Tarragona encara duien clavada, tal i com va ?admetre Moreno als vestidors. La victòria clara contra l'Osca (3-1) va certificar el pas dels de Tarragona en un partit en en qual els aragonesos no van tenir opció davant d'un Nàstic que va evidenciar per què ha estat el millor equip del grup ?tercer de la segona divisió B i amb una ?diferència destacable respecte a la resta. L'any vinent, doncs, si es confirma el probable ascens del Girona, seran el Nàstic i el Llagostera els dos únics equips catalans de la ?categoria de plata, després del ?descens del Barça B i del Sabadell.

Qui també ha tornat a la posició que li pertocava per nom és un ?històric de la categoria. L'Oviedo, amb la victòria d'ahir contra el Cadis (0-1), ha certificat el seu retorn a Segona A, després de l'empat a un en l'anada. Els andalusos, com l'Osca, tindran una repesca perquè s'afegiran a la segona eliminatòria. Hauran de superar aquesta i una altra ronda per assolir l'èxit.

El Reus, l'altre equip català que aspirava a Segona A, va quedar eliminat després d'empatar a casa contra el Racing Ferrol (1-1) després de l'1-0 de Galicia.